Giveaways

A cozy summer *winnaar bekend

De zomer is officieel van start gegaan, wat gaat het jaar snel hè. Helaas zijn nog niet alle dagen even zomers. In mijn interieur heb ik roze en geel toegevoegd voor een zomerse sfeer, maar savonds hou ik ook van gezelligheid. Vachtjes, vloerkleden en accesoires die sommige meer bij de winter vinden horen blijven bij mij gewoon het hele jaar door in huis! Door het te combineren met zomerse items, zorg je voor een echt cozy summer gevoel.

Eerder schreef ik jullie al over de poefjes van  Woon247 , maar ik ontdekte op deze site ook leuke krukjes! Deze gebreide krukjes met lichte poten zijn perfect voor het cozy summer gevoel! Ik heb er inmiddels een in de woonkamer staan.

IMG_20160624_144153

IMG_20160624_144847

IMG_20160624_145450

Door het combineren van zomerse tinten met kleedjes,plaidjes en gebreide accesoires onstaat er een gezellige zomerse sfeer. Want ook in de zomer wil je er knus bijzitten toch? En het leuke is dat ik ook één van jullie blij mag maken met zo’n mooi krukje! Ben jij al klaar voor een cozy summer?

Wat moet je hiervoor doen?

1. Volg @woon247 en mij op Instagram.

2. Post een foto uit deze blogpost met #mijnhuisjewoon247 op je account en tag ons. (Let op je account moet openbaar zijn)

Een reactie op deze blog zou leuk zijn,maar is niet verplicht.

De winnaar word op zaterdag 2 juli bekend gemaakt via instagram.

De winnaar is inmiddels bekend

Succes,vier de zomer!

IMG_20160624_144650

Wil jij nu al zo’n leuk krukje toevoegen aan je interieur?  t/m 29 juni is dit krukje voor €25 te bestellen en krijg je hem gratis thuisbezorgd.

*Dit artikel is deels gesponsord

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

7 Comments

 1. Wat een leuke krukjes!! Ik ga zeker mee doen. Ook prachtige foto’s!

  Xxx Jasmin

 2. Wat een leuke actie! Ik vind je vloerkleed ook zo mooi!

 3. Wat een leukerd zeg

  1. Wat een leukerd zeg!! 🙂 met dan welkom!! Ik waag graag een kansje!

 4. Susanne van der Veen says:

  Hele leuke, inspirerende foto’s! Ontzettend gaaf krukje

 5. Wat een leuk krukje! Zoiets staat al lang op mn wishlist! Ik heb de foto op Instagram gerepost! Je vindt me onder @karinstahome

 6. Super tof, ik doe mee. Succes met de actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.