Binnenkijken bij

Binnenkijken bij @el_kedageenfeestje

Terug van weggeweest , mijn binnenkijken bij.. Toen ik deze blog net begon schreef ik elke week een binnenkijken bij. Hierin geef ik mijn mening over toffe interieurs op instagram! Echter liep mijn eigen instagramaccount uiteindelijk iets verder uit de hand dan ik had verwacht! Daardoor heb ik deze rubriek een beetje verwaarloosd. Maar ik ben van plan deze af en toe weer op te pakken. Aangezien ik zoveel leuke interieurs vind op instagram.

Ik begin met één van mijn favoriete interieurs op instagram. Het interieur van Ellen te vinden als
@el_kedageenfeestje is ook echt een waar feestje. En ik vind dat haar account ook echt meer volgers verdient. Ellen durft out of the box te denken. En combineerd mijn favoriete “vooral roze” tinten met toffe prints en grappige teksten. Ondanks haar mannen thuis, durft Ellen wel voor veel roze te gaan! Heerlijk die zoete kleurtjes in huis.

De tafel van Ellen is een tafel met hairpin poten, helemaal van nu. Met verschillende stoeltjes eromheen zorgt het ervoor dat de eethoek er lekker speels uitziet. Zelf vind ik verschillende stoelen om een tafel nogsteeds helemaal leuk. Ook zie je in deze eethoek duidelijk de printjes, quotes en roze tinten.

            Love it!


Één van mijn favoriete items in Ellen haar interieur is de roze trolley. Hoe leuk is het om zo’n statement te maken in een hoekje als deze. Tegen de witte muur komt de trolley lekker uit en weet ik zeker dan niemand hem over het hoofd ziet. Heerlijk dat roze. En super handig natuurlijk om je favoriete woonbladen zo te bewaren.

Ook de zithoek van Ellen is super gezellig. Dat roze met die mokka tint vind ik echt een super combinatie. Ook hier zie je weer verschillende leuke printjes terug. De kleine okergele accesoires helderen dit hoekje lekker op. Leuk vind ik dat ook alle accessoires worden gematcht , zie je bijv. die leuke mok op tafel? Die past toch super in deze stijl. Zelf combineer ik ook echt altijd alles, ik vind het daarom ook erg leuk om te zien dat andere dit ook doen. Ik denk daarom ook wel dat dit interieur tot één van mijn favorieten behoord!

Ellen trekt echt alles door, zo zie ik de toffe prints en kleuren ook weer terug in haar kleding. Vooral animalprintjes zijn op dit moment favoriet. Zo kun je dus zelfs je schoenen als accessoire gebruiken. Want hoe leuk is deze hal? Juist ja! Heel leuk! Die toffe kratjes staan overigens ook nog op mijn eigen wishlist..

Ben je ook enthousiast geworden over het interieur van Ellen? Volg haar dan nu op instagram, voor meer leuke wooninspiratie. Ellen is trouwens ook super goed in bakken. Zo maakte ze deze toffe leopard taart! Deze leuke baksels deelt ze op haar account @el_kedageenfeestjeoptafel

Liefs,

Wil jij nou ook een keer in de binnenkijken bij? Stuur me dan even een berichtje. En wie weet deel ik jouw interieur!

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.