My Home

Botanische vibe

Een Ferm Living Plantbox , hij stond eigenlijk al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Maar ik kon er tot dusver alleen van dromen, want een echte plek ervoor had ik niet in mijn hoofd en daardoor bleef die toch steeds onderaan het lijstje staan. Tot ik ineens via Pinterest geïnspireerd raakte door al die toffe botanische interieurs met veel roze en groen. En toen kwam plop die Ferm Living Plantbox weer naar boven in mijn hoofd. En nu heb ik er dus plek voor gemaakt tegen mijn groene muur. Want ja die botanische vibe laat me even niet meer los!

De Ferm Living Plantbox is een vrij eenvoudig ontwerp van Trine Andersen . Door zijn eenvoud vind ik hem juist zo mooi. Hij valt door de kleur roze lekker op en dat mag ook wel met zo’n mooi designer item vind ik. En met groene planten erin krijg je écht dat botanische sfeertje waardoor ik zo werd getrokken. Planten, roze, design & kleur. Deze lente houd ik deze sfeer erin! Kom maar op met nog meer inspiratie in deze sfeer. Ik voel veel avondjes Pinterest aankomen..

Soms krijg ik welleens ideeën,  waarvan ik ze dan op het plaatje mooi vind maar in mijn interieur niet. Zoals met de goud trend, hier had ik achteraf toch beter over na moeten denken. Dat was niet zo mijn ding. Maar omdat de botanische trend ook super goed matcht met het groen en roze in huis,denk ik dat ik hier meer en langer plezier van ga hebben.

Hou jij van een botanische vibe in je interieur? Die planten verzorgen word voor mij nog wel een uitdaging…

De Plantbox is in elk geval van mijn lijstje af,en ik vind hem super. Ook zonder planten zou hij het trouwens ook goed doen als bijzettafeltje of opberger voor boeken/ magazines. En ook is deze box er in nog andere tinten, mocht je niet zo van roze houden.”Niet dat ik dat begrijp 😉 “. Ik denk dat ik mijn lijstje weer stiekem aanvullende met nieuwe
accessoires van Ferm Living, want dit blijft toch keer op keer één van mijn favoriete merken.

Liefs,

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign , op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.