Trends

Mijn 10 favorieten uit de “Buiten leven” collectie van Søstrene Grene

De lente komt er weer aan, stiekem verlangen we allemaal naar dat avondzonnetje na het werk. Om nog even in de tuin te zitten en heerlijk te dineren aan de tuintafel. Waar ik naar verlang? Niet alleen dat zonnetje maar ook frisse,nieuwe tuin items.

Ik vind zelf de tuin nog altijd wel een dingetje om leuk en gezellig te maken. Ik heb een vrij grote tuin, en om hier gezelligheid in te creëren is daardoor best lastig. Meestal ga ik er daardoor dus maar voor om mijn tuin op te delen in hoekjes en aan te kleden met accessoires die ook een beetje aansluiten bij binnen.  Zo word het toch een geheel. Heb jij hier ook moeite mee?

Ik ben altijd een beetje zoekende naar waar ik ook die leuke tuin items kan vinden. Over het algemeen vind ik dat het elk jaar in de tuincentra vrijwel hetzelfde is. Graag ga ik dus ook opzoek naar andere winkels met een leuke tuincollectie. Of gebruik ik ook wel gewoon binnen accessoires voor de tuin. Met het gevolg dat ik die na het seizoen kan weggooien.

Ik kan dus niet wachten tot het nieuwe seizoen weer begint. Want ook dan verschijnen de nieuwe voorjaarscollecties weer in de winkel.  Zo ontdekte ik alvast de Buitenleven collectie van Søstrene Grene. Dit is dus precies wat ik zoek,vernieuwd en gemaakt voor buiten. Deze collectie met vooral zoete tinten en leuke maar ook praktische accessoires is wel echt super leuk om die sfeer van binnen ook buiten te voelen. Dit is wat ik noem eenorginele buitencollectie.

Ik verzamelde alvast mijn 10 favorieten voor jullie. Hopelijk krijgen jullie hierdoor ook alvast wat inspiratie.

Ondanks dat het nu buiten regenachtig is en hard waait , hebben we toch echtwel iets om naar uit te kijken. Laat die lente en zomer maar komen.

Zie jij jezelf ook al lekker liggen in zo’n relaxte hangmat? Of gezellig dineren met de kaarsjes aan omringd door mooie bloempotten. Ik zie het helemaal zitten. De collectie van Søstrene Grene ligt vanaf 29 maart in de winkel.

Liefs,

*Deze blogpostis geen samenwerking, beelden via SimplyPR

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.