Giveaways

Dailyinspirations Give Away

Hallo lieve volgers!

IMG_20150601_125033

In samenwerking met Dailyinspirations  mag ik een hele leuke give away weggeven.

–>> Namelijk een te gekke Panda poster en 4 leuke woonkaarten!

                     en dit maar liefst 5x !

Dailyinspirations is een webshop met sieraden en woonaccesoires.

Leuke posters, kaarten met quotes en zelfgemaakte kussenhoesjes kun je vinden in hun webshop.

van 22 mei tot 18 juni gratis verzending in NL en België.

11243860_1450899858535710_1531262564_n          11258505_443375795836161_1156097859_n

Jullie maken nu kans op de panda poster en 4 woonkaarten.Hoe maak je kans?

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waar jij de poster en kaartjes een plek zou geven & vermeld je instagramaccount.
 • Volg mij @mijnhuisje_ en @dailyinspirationsnl op instagram.
 • Regram de giveaway foto op instagram en tag ons en gebruik #megagiveaway

 

De give away loopt t/m 14 juni! Dan worden de winnaars hier en op instagram bekend gemaakt.

De winnaars zijn geworden: @lifebynielsie @helladeprinse @by_lian @nelv @livs.home 

Gefeliciteerd!

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

46 Comments

 1. Hella de Prinse says:

  Hoi Amanda, wat een super leuke giveaway! Ik zou de pandaposter een mooi plekje geven op m’n witte dressoir en de kaartjes op m’n steigerhouten magneetbord …

 2. Ik vind die panda zo schattig! Als ik zou winnen dan komt de panda poster mijn houten (ivar)kast te staan in de woonkamer. Ik ben nog steeds een beetje opzoek naar accessoires voor op mijn kast en deze is al een leuk begin. Voor de woonkaarten weet ik nog wel een leuk plek je boven mijn bed in mijn schilderijhouder en op mijn ‘kleedkamer’.

  trouwens je hebt een hele leuke blog ik lees hem met veel plezier!

  1. Dankjewel !

  2. Doe je ookal mee op instagram? Vergeet de # niet

   1. Ja op instagram heb ik de foto ook meteen gedeeld! met de # en ik heb je erin getagd. Wil zeker zijn dat ik ook echt mee doe met de wedstrijd hihi

    1. En nu vergeet ik alsnog mijn instagram naam, douniazine1 xx

   2. Vergeet ik alsnog mijn instagram naam! douniazine1

 3. Super leuke give away actie!! De kaartjes zouden in een lijstje komen en naast mijn mini cactussen.
  De poster van de panda aan de wand.

 4. Hoi Amanda,

  Een vriendin van mij is bezig met een schilderij van een panda, dus die ga ik zeker een kaart ter inspiratie sturen!
  Ook de vriendin met altijd uitgelopen mascara zal eraan moeten geloven.

  De poster komt boven mijn dressoir!

  Wie weet! Succes en gefeliciteerd met je leuke site.

  1. Heb je de foto al gedeeld via instagram!? Graag nog even je instagramaccount vermelden.liefs,

 5. @by_lian says:

  Hooi! Wat een ontzettend leuke giveaway. Ik vind die poster helemaal geweldig! Die zou zeker een plekje krijgen in de woonkamer! Boven de bank op één van mijn fotoplankjes!

 6. Hii Amanda!

  Kaartjes passen precies in mn leven nu! Ik ben helemaal bezig met een nieuw begin, nieuwe omgeving en nieuwe mensen. Die quote kaartjes zijn lovely! & wie houd er niet van knuffelpandas! Fashionable en cute!
  Fingers Crossed! Super veel plezier ladies! Keep up the good work!

  Veel liefs,

  Claudia, fancy_athome

 7. Hee Amanda,
  Super leuk account en een super leuke site! Binnenkort wordt mijn kamer verbouwd en ik wil daarna heel erg graag mijn kamer op pimpen, dus ik zoek al best wel lang dit soort kaartjes. Ik heb een fotocollage waar ik graag een kaartje in wil doen en de rest wil ik ophangen op mijn muur. De superschattige panda poster wil ik bij mijn bed neerzetten, zodat ik elke ochtend met een glimlach wakker wordt 😉

  Groetjes Sophie
  @jewelry.nl op Instagram

 8. Super leuke giveaway!!
  Ik zou de kaartjes op mijn showrek, mudden in de woonkamer hangen zodat ze goed zichtbaar zijn!!

  Groetjes Karin
  @karinlamain

 9. Hallo Amanda,
  Wat een leuke actie!
  Ik zou ze boven mijn bed hangen naast /onder/boven mijn letter banner met de tekst sweet dreams leuke opvulling voor mijn kale muur.
  Mijn insta is Roxan1005

  Nu ga ik heeel hard duimen!

 10. Niels Janssen says:

  Ik zou deze heel leuk vinden voor mn zusje die net klaar is met het restylen van haar kamer… Helemaal in de zwart wit tint. Ze zou dit zeker leuk vinden hoop dat ik het win! M’n instagram account is: @lifebynielsie

 11. Cynthia says:

  Hi!!

  Superleuke give away 🙂 ik zou de panda poster in het kamertje van mijn dochter Yara hangen. De kaartjes zouden heel leuk staan op mijn eigen gemaakte klembord van steigerhout.

  Liefs, x Cynthia @cynthiavanegmond

 12. Stephanie says:

  Hoi Amanda! Als eerste vind ik dat je een ontzettend leuke instagram en blog hebt. Wat een verhuizing je allemaal wel niet kan brengen! Maar wat een leuke give away! Ik ben bezig met een eigen kantoortje in mijn nieuwe huisje dus daar zouden deze poster en kaarten een ontzetten leuke aanvulling zijn! Is mijn kantoortje meteen gezellig 🙂
  Groetjes
  Stéphanie

  1. Thanks voor je leuke reactie! Goodluck,

 13. Stephanie says:

  Vergeet ik alsnog mijn instagram erbij te zetten, stephanie1912

 14. Ik ga deze zomer mijn kamer veranderen en zou de pandaposter op een plank boven mijn bed plaatsen en twee woonkaarten aan een slinger hangen aan mijn andere muur. Aangezien mijn vriendin bijna jarig is wil ik de andere twee woonkaarten aan haar geven zodat zij ze naast het hart van foto’s, wat ik vorige jaar voor haar verjaardag heb gegeven, kan hangen! Super leuke giveaway x @nifnifxx

 15. Ik kan nog wel meer decoraties gebruiken voor mijn zwart witte werk plek want die is op het moment nog wel erg kaal. En dat zal mijn zeker helpen met inspiratie voor al mijn creatieve werk!

 16. Wauw, wat een mooie give away! De poster krijgt een mooi plekje op de nieuwe kamer van onze dochter, zij is een echte panda fan! En de kaarten zullen pronken in mijn kaartenrek! Teuntje1976

 17. Cindy Sanders says:

  Heel leuk die panda poster! Wij zijn gek op panda’s (en ook op posters).
  Fleur krijgt binnenkort een nieuwe (grote meiden) kamer want zij is vorige week 7 jaar geworden. Zij heeft gekozen voor zwart/ wit met een vleugje lichtroze. Deze poster zou daar dus heel mooi bij passen.

  Groetjes Cindy, Fleur en Lotte (cindybrandrep)

 18. Annelies says:

  Al van jongs af aan is de panda mijn lievelingsdier, toen we op vakantie in China waren ze dan ook in real life gezien! Super gaaf. Ik spaarde panda beeldjes, maakte er werkstukken over en heb een met de hand gemaakte panda knuffel van mijn oma, die helaas afgelopen winter is overleden. In april bevallen van een dochter en ik hoop haar ook te besmetten met het pandavirus, een knuffel heeft ze al nu nog een gave poster voor op haar slaapkamer en dan kan moeders een mooi plekje zoeken voor de kaartjes!

  1. Annelies says:

   oeps vergeten instagram @lady_anneliesss

 19. Wauw! Wat een heerlijke actie, en dat 5x!!
  Ik zou de panda poster aan mijn nicht geven, ze is begin september uitgerekend van hun eerste kindje, een zoontje!
  De kaart van happiness is.. zou ik aan mijn lieve collega en inmiddels vriendin kim geven, die net zijn verhuisd, ze is zo’n mooi mens en dit past bij haar stijl/motto!
  De andere kaartjes zou ik zelf houden hihi.. in mn kaarten standaard of bewaren om op te sturen (iik ben gekkk op kaartjes sturen)

  Succes met jullie winactie!

  Liefs, Nienke (@nienke_kox)

 20. Wauw zulke mooie en leuke kaarten

 21. Wauw zulke mooie en leuke kaarten

 22. Hee!
  Oeh wat ontzettend leuk!! Hier doe ik graag aan mee.
  Ik zou de pandaposter een mooi plekje aan onze schouw geven. De kaarten zouden aan de muur komen in de keuken, die Is nogal kaal. Ik vond je laatste IG post wel leuk! Die ga ik al inspiratie gebruiken 🙂
  Groetjes Johanna
  IG: johannavdveen

 23. Wat een leuke kaarten en super lieve poster! De kaarten en poster zullen bij mij steeds wisselende plekken hebben. Ik denk dat er misschien ook wel 1 of 2 onze caravan zullen kunnen pimpen. Heel leuk!

  1. O ja, mijn IG account is vanan_annemarie

 24. Goeiemorgen vanuit België!
  Ik, Juf van het eerste leerjaar, zou de panda een plaatsje geven in mijn klas.
  De coole quotes op de kaartjes hou ik voor thuis…
  Die hebben mijn collega’s en ik, denk ik, verdiend na een zwaar jaar waarin er nogal wat moeilijke dingen gebeurd zijn.
  Nu nog proberen een regram te sturen (maak ik een foto op instagram om jouw post te delen en zet ik #regram bij en ook de andere #?)
  Groetjes!
  Nele (nelv op instagram)

  1. Ja je kunt een screenshot maken en #megagiveaway en @mijnhuisje_ en @dailyinspirations volgen en vermelden! Liefs,

 25. Toch nog maaR een keer reageren

 26. Ik zou deze te gekke dingen in mn nieuwe kaner hangen want hij is nog een beetje saai. Ik heet op instagram @kleinemeidx_

 27. Ontzettend leuke gevraag, ik zie allemaal leuke reacties en ideetjes waar ze de poster en kaartjes zullen neerzetten en showen. Ik zelf zou de kaartjes op een houten bord zetten in mijn keuken daar heb ik nu even niets op staan omdat ik de juiste items er nog niet voor heb. En de poster zou ik in een leuke lijst doen misschien wel van de kringloop en die komt op mijn witte trolley van Ikea te staan. Ik vind dat er tegenwoordig weer zoveel leuks is. Groetjes en succes.

 28. Als ik deze panda poster zou winnen, dan zou ik hem boven mijn bed hangen. Als ik dan ga slapen, kan ik net zolang naar de poster kijken totdat ik in slaap ben gevallen.

 29. Mijn instagram account is:
  my_weekly_favourites

 30. Super leuke giveaway. Ik zoude kaarten in m’n grijs met licht roze moodboards hangen. De panda poster zal vast op de kamer van een van m’n jongens komen te hangen of beneden aan een woonkettig.
  Mn ouders hebben laatst uit chine nog een knuffel en panda shirt mee genomen voor m’n mannetjes dus past helemaal in hun intresse de laaste tijd.

  Mijn account waar ik mee mee doe is @missmaatsale

  Leuke blogs!
  Gr Sandra

 31. Wauw wat een vrolijke poster! Ik zou die heel graag in mijn slaapkamer hangen. Past perfect bij mijn sloophoutbehang. De poster zal er echt uitspringen.

 32. IG account: @anoukhgvn

  Leuke giveaway! De panda zou ik aan mijn nicht geven, zodat die een mooi plaatsje krijgt op de kamer krijgt van haar zoontje Sem.
  De kaarten zou ik in lijstjes doen en naast elkaar op mijn bedombouw zetten.
  Nu in spanning afwachten!

 33. livs.home says:

  Super leuk, ik doe graag mee!

 34. Aangezien wij deze maand van een megaklein appartement naar een volledig woonhuis zullen verhuizen kan ik wel wat decoratie gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, zolder, hal en noem maar op.
  Mijn instagram is: petradikkes
  Nu duimen en hopen op een beetje geluk 🙂

 35. Marijke Smit Westra says:

  Hopende dat ons huis op tijd klaar zou zijn voordat de beeb komt….Helaas 🙁 dus we hebben nu ook geen beebiekamer in dit huis… niet fijn voor een zwangere, haha.
  Ik zou deze vette pandaposter dus moooi ophangen in het nieuwe beebiekamertje <3 en de woonkaarten zou ik aan een slinger hangen in de woonkamer… Gatver kan niet wachten tot ons nieuwe huis! Instagram: mrij_

 36. livs.home says:

  Ik zou hem boven mijn bank hangen en de kaartjes er onder hangen, mijn insta acc is livs.home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.