My Home Trends

De herfst in..

Als je naar buiten kijkt lijkt het soms nog niet zo, maar we zitten toch echt midden in de herfst. Terwijl het zonnetje nog volop schijnt,en de blaadjes langzaam van de bomen vallen. Gaan we ook met ons interieur de herfst in.

Deze herfst zien we veel roze terugkomen in de trends, samen met naturel kleuren. Zo is de kleur van het jaar “spiced honey” voor mij ook echt een typische herfsttint. Ken je deze kleur nog niet? Zoek hem dan zeker even op! Inmiddels heb ik mijn zonnige gele items ook weer in de kast opgeruimd, en mijn herfst accessoires tevoorschijn getoverd. Ik ga in de herfst winter voor meer naturel, maar natuurlijk mag kleur niet ontbreken in mijn huisje.De herfst vind ik stiekem één van de leukste seizoenen. Het word langzaam kouder en eerder donker,dus de kaarsjes mogen weer aan en de plaids mogen weer op de bank. Heerlijk!

Opzoek naar nieuwe herfstitems voor in huis, vond ik het Ferm Living
Medley Knit kussen. Een kussen met echt alle herfsttinten die je maar zoekt! Nou combineer ik hem met roze of groen, maar heb jij liever blauw of bruin erbij? Dan staat dit kussen ook in jouw interieur super leuk. Het kussen is lekker groot, namelijk 40×60. Super fijn om met je tijdschriften op de bank tegenaan te kruipen. Het Medley Knit kussen is gemaakt van 100% gebreid katoen, wat er niet alleen voor zorgt dat hij er mooi winters uitziet maar dus ook nog eens erg fijn is om bij je te hebben op de bank.

De tinten in het kussen zijn zo leuk, dat je het kussen het liefste steeds omdraait om weer een nieuw kleurenpalet te zien. Dat ik dol ben op Ferm Living en designer Trine Andersen was misschien al bekend, en dit kussen behoord nu zeker tot één van mijn favoriete items van dit merk. Dat word deze herfst en winter heel veel boekjes lezen en theetjes drinken met dit fijne kussen aan mijn zijde.

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.