Trends

De nieuwe collectie van Petit Louise

Op de deurmat lag een leuk pakketje van Petit Louise. Ik kende deze shop al,en was dan ook blij verrast door inhoud.In dit pakketje vond ik namelijk kaarten uit de nieuwste collectie en een heel leuk postertje. Petit Louise omschrijft haar collectie als fabelachtig. Ik zelf vind dit deel uit de collectie het beste te omschrijven als very sweet.

img_20160924_122841

De kaarten die ik ontving hebben leuke illustraties van dieren. De kleuren van de kaartjes passen erg leuk bij mijn pastel muurtje. Ik heb er dan ook voor gekozen om ze in mijn kaartenrek te doen.Kaarten als decoratie is namelijk nog steeds een trend. Mijn kaartenrek voorzie ik dan ook steeds weer van nieuwe kaartjes. En misschien stuur ik er af en toe wel eentje op! Want van deze kaartjes word volgensmij iedereen vrolijk.

Nog een leuk detail. Bij enkele kaartjes horen kleine gedichtjes, ik heb er hieronder twee voor jullie.Als je erop klikt kun je ze even lezen. Erg leuk dat het kaartje op deze manier echt wat te zeggen heeft! Je zou de gedichtjes natuurlijk ook achterop kunnen schrijven voor het versturen!

photogrid_1476008855443photogrid_1476008655007

De collectie van Petit Louise is echt een kijkje waard, ik heb inmiddels ook al de eerste kerstkaartjes gespot. Voor nu hangen deze zoete pastel kaartjes nog even in mijn huisje. En ook de poster die in het pakketje zat heeft een plekje gekregen.

Xoxo

img_20161009_161559

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.