My Home

De perfecte haak

Hallo volgers,

Ik was al een tijdje opzoek naar een handige manier om nog wat kleding op te hangen in mijn inloopkast.Want je kent het vastwel,zo’n klein kamertje word snel een rommeltje.Het moest alleen niet teveel ruimte in beslag nemen,maar natuurlijk wel trendy zijn. Ik ging opzoek en vond de ontzettend leuke cross hooks van HK Living. Handige muur haken, waar ik mijn kleding mooi overheen kan gooien. Ze zijn scandinavisch en passen dus super leuk bij de rest van mijn inloopkast.

Ik geloof dat ik zo tevreden ben…

IMG_20160130_210510

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Ik heb dr haakje op de beurs gekocht. Maar om van dr ene naar dr andere plaats te plakken lukt niet. Hoe nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.