Interior & Styling Trends

Dutch Design in mijn huisje

Dol ben ik op bloemen, eigenlijk probeer ik toch elke week wel een bosje in huis te halen. Bloemen zijn een echte gezelligheidsmaker in huis als je het mij vraagt. De tafel ziet er inene een stuk vrolijker uit met een bloemetje op tafel. En ook op een kastje staat het erg gezellig.Meestal ga ik voor wit of roze en soms ook gele bloemen,dit vind ik het leukste in mijn interieur passen.

img_20170413_212331_311

Net zo belangrijk vind ik de vaas! Want door een leuke vaas in combinatie met de bloemen maak je het “plaatje” helemaal af! Vazen heb je in alle soorten en maten. Nu had ik al een aantal vazen in mijn bezit, maar opzoek naar een leuke nieuwe kwam de orginele papieren vaas tegen van Pepe Heykoop. Nooit geweten dat een vaas van papier zo mooi zou kunnen zijn. En het leukste het is nog Dutch Design ook! Dat bloemen typisch Nederlands zijn wist ik al, erg leuk dat ik deze nu kan combineren met een echte Nederlands ontworpen vaas.

img_20170412_205228_096

De papieren vaas bestaat uit allerlei driehoekjes van papier die je kunt vouwen in een mooie vorm. Doordat de kleuren prachtig in elkaar overlopen is het een echt plaatje om naar te kijken! Ik zelf koos voor de kleur Gradient red, omdat deze perfect past bij mijn liefde voor wit en roze bloemen.Je schuift de Paper Vase Cover over een smalle fles en vouwt hem naar wens iets, zo creeër je jouw persoonlijke vaas.

img_20170412_205305_501

Leuk weetje: Pepe Heykoop won in 2013 met deze Paper Vase Cover de interior innovation award.De vaas word handgevouwen in India. De Tiny Miracles stichting helpt deze vrouwen, om economisch zelfstandig te worden en de armoedecirkel te doorbreken. Met deze vaas heb je dus echt iets speciaals en ook nog eens een fairtrade product in huis! En nu staat deze vaas gewoon in mijn huisje te pronken. Super blij ben ik met deze vaas, en voorlopig zet ik mijn wekelijkse bloemetjes met plezier op de kast of op tafel.

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Holland Design & Gifts, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Ik zou het zo niet geschreven kunnen hebben, maar het raakt precies mijn gevoel. En wat een prachtige foto’s. De kleur en gezelligheid spat er van af. Word ik vrolijk van. Thx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.