My Home My Home 2 inspire

Een dierenprintje in de slaapkamer

Gewaagd, apart, ooh spannend of helemaal geweldig! Dat waren de reacties die ik kreeg op mijn keuze voor het Leopard behang uit de Panthera collectie van BN Walls . Ik zelf was op slag verliefd op dit printje, ik ben namelijk dol op dierenprints. Echter had ik de keuze voor een dierenprint in mijn interieur nog niet eerder gemaakt. Dus ja spannend was de keuze op zich wel..

Als ik een behangetje kies, maak ik eerst vaak een moodboard. Ook plak ik het behang vaak even op de plek waar hij zou moeten komen. Dit zodat ik zeker weet dat hij matcht met de kleuren in de ruimte. In dit geval wou ik de slaapkamer graag aanpakken. Hier kwam laatst al een petrol muur. Dit is al best gewaagd dus het behang moest niet te druk worden. Doordat BN Walls naast het Leopard behang nog andere toffe printjes had, moet ik zeggen dat de twijfel toch even toesloeg om misschien voor een ander printje te gaan. Maar de Leopard kreeg ik niet meer uit mijn hoofd, en matchte ook nog eens super goed met de nieuwe gordijnen. Dus de keuze was gemaakt.

O wacht ik sla één stap over. Ik moest mijn vriend nog overtuigen. Maar hij bood al snel aan te willen behangen voor mij. ‘Ik kan dit trouwens ook goed zelf, het is vrij simpel’. Maar op dit moment kon ik deze hulp goed gebruiken dus dit liet ik mij geen twee maal zeggen.

Inmiddels zit het behang erop en ben ik super enthousiast over het resultaat,  het is in zijn geheel nog mooier dan verwacht. Ondanks de vrij drukke print, oogt het toch rustig. Dit komt echt wel doordat het behang vrij rustig van tint is en zich makkelijk aanpast aan de andere kleuren in de slaapkamer. Ook zie je dat het behang van mooie kwaliteit is. Er is geen bultje te bekennen! ‘ Of kan mijn vriend gewoon veel beter behangen dan ik? ‘

Een dierenprintje in de slaapkamer,  wie had dat gedacht. Toen ik hier kwam wonen, was dit zeker niet in mij opgekomen. Maar nu het trendy is en dierenprints dus ook in het interieur mogen,vind ik het echt heel mooi.

Zou jij voor een dierenprint je durven gaan in huis? Of is dit voor jou te gewaagd? Ik ben erg benieuwd. En oja, het andere printje waarover ik even heb getwijfeld, daar ga ik ook nog iets leuks mee doen binnenkort! Dus houd mijn instagramaccount in de gaten.

Liefs,

 

*Het behang is een gesponsord artikel via BN Walls, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review over mijn ervaring met producten.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.