My Home

Een nieuw behangetje

Een tijdje geleden heb ik de slaapkamer voorzien van nieuw behang uit de Greenhouse collectie van Esta Home. Ik was helemaal enthousiast en  heb daardoor de smaak te pakken gekregen. Onze zolder/logeerkamer had ik drie jaar geleden behangen met een simpel behangetje van de goedkopere bouwmarkt. Dit beviel mij totaal niet. Ja op het moment dat het af was ,was het leuk.Maar later kreeg ik al snel spijt, het zat er namelijk niet mooi tegenaan. Ondanks dat ik niet veel in deze kamer ben, kan ik me er dan toch echt aan storen. Ik besloot dan ook deze kamer nu aan te pakken met het behang van Esta Home.

 

Ik koos voor het polaroid foto behang in zwart wit uit de #FAB collectie. Dit behang is best druk, maar ook omdat het een kleine muur was durfde ik het aan! En zwart wit is kwa tinten niet te extreem. Het behangen ging iets moeizamer dan in de slaapkamer,omdat de ondergrond van deze muur niet heel fijn is. Maar het resultaat mag er zijn!


Het behang geeft echt een leuke nieuwe sfeer, het wandje trekt echt de aandacht. Het polaroid patroon is super trendy en modern. Ook met een industrieel interieur denk ik dat dit behang echt leuk zal staan! Maar ik ga natuurlijk weer voor de combinatie met pastels. In de logeerkamer staat een bedbank en deze kleed ik gezellig aan met cozy kussens.Verder vind ik dat deze kamer niet teveel accesoires nodig heeft. En heel eerlijk zovaak krijg ik geen logees, maar de kamer is nu wel opgeknapt en ik heb weer een wandje om te fotograferen!

 Wat vinden jullie van het resultaat ?

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Esta Home,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.