DIY ideas

Een quote in huis

Dol ben ik op quotes, wie mij op instagram volgt weet dit inmiddels denk ik wel. Graag vul ik mijn feed tussen mijn fotos ook met leuke inspirerende quotes.

Toen Tenstickers mij vroeg of ik een leuke muursticker wou reviewen was ik dan ook meteen enthousiast! Op deze site hebben ze namelijk mega veel keus in toffe muurstickers.En tussen deze stickers vind je ook een hoop leuke quotes voor op de muur,dat dus echt bij mij past. Ik zelf ging voor een vrij simpele maar duidelijke quote namelijk  Carpe Diem oftewel Pluk de dag! Erg handig dat je zelf kan kiezen in welke kleur en maat je de sticker wilt zo past hij altijd op de juiste plek.

Omdat ik zo veranderlijk ben als het weer, koos ik ervoor de muursticker niet direct te plakken op de wand maar op een losse plaat underlayment. Deze plaat lag nog in de garage, likje verf erover en daar was de roze achtergrond voor mijn sticker. De muurticker was vervolgens heel simpel netjes te plakken, en het resultaat is echt leuk geworden vind ik zelf!

Tenstickers heeft super veel soorten stickers, ik bestelde ook nog een flamingo en een vaas met bloemen. Ook hiermee ga ik nog wat creatiefs verzinnen. Voor nu ben ik erg tevreden met deze leuke quote in huis.

img_20170629_190338_514

img_20170629_185133_982

img_20170630_072242_064

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Tenstickers.nl, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Leuk je quote!! Heb je leuk bedacht zo op een “plaat” kan hij telkens ergens anders staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.