Interior & Styling My Home

Een stoerder item met een handige functie!

In mijn vorige blogpost las je over de nieuwe sfeer in de woonkamer. We verfde de pastelkleurige wand in een iets stoerdere tint groen en ook kwam er een okergele lambrisering in de zithoek. Hierdoor is ondanks dat ik deze nogsteeds combineer met de pasteltinten waar ik zo van houd een stoerdere sfeer onstaan. Nee niet industrieel, maar gewoon iets minder zoetsappig dan hiervoor. Van industriële interieurs word ik zelf namelijk niet erg blij. Al is het een echte trend, maar in een huis met alleen donkere tinten zou ik mij niet prettig voelen.

Wat ik wel leuk vind is het mixen en matchen van stijlen. Zo kwam ik de krantenbak slider van By-Boo tegen via De Bommel Meubelen . Deze woonwinkel heeft zoveel keus in meubels en accessoires dat je hier prima een mix kan vinden van jouw favoriete items. De krantenbak slider oogt industrieel, maar ik was benieuwd hoe deze zou staan in mijn interieur. Het is namelijk een stoerder item met een handige functie!

Ik ben blij verrast, want het staat erg leuk samen met mijn scandinavische tafeltjes. De krantenbak schuif je makkelijk als tafeltje over je bank heen, zo heb je meteen een handig koffietafeltje maar ook handig om bijv. je laptop op neer te zetten! Hij is gemaakt van hout en staal, tijdloos stoer en eenvoudig van vorm. Onderin is er ruimte voor kranten. Nou lees ik zelf mijn krant via internet, maar voor tijdschriften is deze opberger ook ideaal! Waar ze eerst door het huis slingerde, zitten ze nu mooi opgeborgen.

Zo  bewijst het maar weer dat je stijlen prima kunt mixen en matchen. Hou jij hier ook zo van?

Liefs,

 

*deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met de Bommel Meubelen,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

 

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Fantastisch artikel, zeer informatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.