My Home

Een tropische nazomer

Langzaam gaan we weer naar het najaar toe. Eerlijk gezegd wil ik daar nog niet al teveel aan denken, want momenteel geniet ik van mijn welverdiende zomervakantie. Hoewel de zon van mij dus nog wel mag blijven schijnen voorlopig,heb ik nu juist wel die extra tijd om mijn huis weer gezellig te maken voor het komende seizoen. Dus stiekem denk ik alvast wat vooruit en creëer ik al nieuwe knusse hoekjes. Doordat ik de tropische tropische sfeer nog niet echt zat ben word het nu nog een beetje een mix en match in huis. Een soort van tropische nazomer!

Doordat het toch al wat eerder donker is en het buiten helaas toch echt ‘s avonds te koud is, heb ik al vroeg de lampjes aan.
Lampen in huis zijn echt van die items die je normaal niet snel vervangt. Terwijl juist een lamp de hele hoek een andere sfeer kan geven. Ik zelf vond het wel een keer tijd voor wat nieuwe verlichting en kwam zo uit bij de  Wood Tafellamp van het Deense merk  Muuto ontworpen door TAF Architects . Deze lamp is gemaakt van hout, en past daardoor bij elke ruimte en bij elke kleur op de muur. Hout is tijdloos en daardoor kun je deze lamp eindeloos blijven combineren. Het design vind ik zelf erg mooi doordat de lamp wel vrij strak kwa vormen is uitgesneden maar toch in zijn geheel juist speels oogt. Muuto weet precies wat ik zoek, die scandinavische style spreekt me elke keer weer aan.

 

De Wood Tafellamp heeft momenteel een leuk plekje gekregen langs de muur op mijn lage tafeltje. Samen met wat andere accessoires staat het erg gezellig en zorgt de lamp ‘s avonds voor wat extra sfeer in huis. Gecombineerd met diverse kleuren , zie je dat ook de lamp eigenlijk ook nog goed uitkomt door zijn leuke vormgeving. Deze lamp is meer dan een lichtbron, het is als je het mij vraagt ook gewoon een leuk accessoire om naar te kijken. Ook uit is deze lamp namelijk super mooi!

 

Mijn eerste stapje naar het najaar is alvast gezet, zou ik die tropische sfeer in het najaar helemaal los kunnen laten? Ik weet het nog niet. Oktober is woonmaand dus dan ga ik doorpakken naar winterse en knusse items. Ben benieuwd of ik tot die tijd kan wachten, want ja al die bontjes en kleedjes met zo’n lampje aan is toch ook echt wel gezellig!

Liefs ,

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.