Trends

Een zomers hoesje

Je telefoon is onmisbaar, herkenbaar? 1 ding zit er altijd in mijn tas, en dat is mijn telefoon. Instagram check ik natuurlijk regelmatig, en zo ben ik altijd bereikbaar. En wisten jullie dat ik mijn meeste Instagramposts gewoon met mijn telefoon maak?! Natuurlijk zit er nog veel meer in mijn tas..portomonnee, make up, haarborstel, parfum etc. Je tas raakt overvol en dan gaat je telefoon,juist ja dat word grabbelen..

Ik ontdekte caseapp , hier kun je leuke hoesjes maken voor je telefoon. Zo vind je niet alleen je telefoon makkelijk terug in je tas,maar ziet je telefoon er ook nog is helemaal naar je eigen wens uit. Het is namelijk een item dat je toch dagelijks gebruikt dus wil je ook dat die er gezellig uit ziet toch?

img_20170403_112650_542

Zelf maakte ik 2 hoesjes via de website, omdat het zomer word heb ik gekozen voor zomerse hoesjes! Het leuke is dat simpelweg alles mogelijk is, je upload namelijk jouw favoriete plaatje en maakt hiermee je eigen ontwerp.Eigenlijk heel simpel,maar super orgineel! Zelf ben ik gegaan voor een palmboom en een leuke quote.

img_20170403_114957_974

Wat vind jij van mijn hoesjes? Ik ben benieuwd welke jij gaat maken! Met de code MIJNHUISJE20 krijg je tot 15 april 20% korting.

Liefs,

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Caseapp , op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.