Trends

Een zomerse tas *Duifhuizen tassen en koffers

Zomer, eindelijk! Bof ik even want ik heb juist nu lekker vakantie. Dat betekend heerlijk dagjes weg ,en zon zee en strand. Het ultieme zomer gevoel is voor mij heerlijk van de zon genieten op een terrasje of languit liggen aan de zee. Deze zomer bezoek ik ook nog twee steden namelijk Barcelona en Valencia. Ik heb hier heel veel zin in en ben al bijna in staat mijn tas in te gaan pakken.

PhotoGrid_1472025519584

PhotoGrid_1472025477648

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een rugzak uitzoeken om te reviewen. Super leuk natuurlijk met mijn vakantie voor de boeg. Op zoek naar een leuke tas kwam ik de nectarine kleurige rugtas van Herschel tegen. Deze tas geeft je meteen een zomers gevoel. Dit moest hem worden.Ik koos dus voor de rugtas van Herschel van Duifhuizen.Want ja, dat ik dol ben op pastelkleuren was volgensmij al wel duidelijk.

PhotoGrid_1472025595655

De tas heeft een handig formaat, je kunt hier precies alles in meenemen wat je nodig hebt. Ideaal dus voor een dagje weg. Als schooltas zou die trouwens ook erg leuk zijn, voor mij is die tijd geweest maar anders had ik het wel geweten. Ik zelf ga de tas gebruiken voor dagjes uit en op vakantie. Een hamamdoek erin, zonnebril, zonnebrand en mijn fototoestel en tablet en ik ben klaar voor een dag op het strand.Mijn tablet kan ik in deze tas veilig meenemen aangezien de tas is voorzien van apart vak. En je plekje vind je ook nog snel weer terug door de leuke kleur!

PhotoGrid_1472025613931

PhotoGrid_1472025536142

PhotoGrid_1472025628838

Ik ben erg blij met mijn keuze, ik weet zeker dat ik veel plezier ga hebben van deze tas. Door zijn zachte banden draag je hem makkelijk met je mee en doordat je de tas kan afsluiten is hij ook nog een veilig. De binnenkant ziet er trouwens ook fleurig uit met rood witte streepjes.

PhotoGrid_1472025657625

Mijn vakantie is begonnen en ik ben klaar om in het vliegtuig te stappen naar Barcelona, de reis kan beginnen. En deze tas gaat zoiezo mee!

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.