Trends

Een zwart witte kerst

Hallo lieve volgers,

December alweer, jeetje wat is dit jaar gevlogen zeg.

Ook al zo zin in de feestdagen? Ik ben er dol op.Het aftellen is nu echt begonnen. Ik besefte me dat het eigenlijk nog maar 14 dagen duurt tot Kerstmis. Dus tijd om te beginnen met de kerstversiering.

 Vorig jaar ging ik voor pasteltinten.Dit jaar ga ik ook voor wat stoerdere kerstaccessoires.Graag voeg ik wat zwart witte items toe,dit is ook helemaal trendy. Waar we vroeger voor kitsch gingen, kiezen we nu vaak voor rustig en stoer.Ook houden we het niet alleen bij een kerstboom,maar versieren het liefst elke ruimte in huis voor een echt kerstgevoel. Een echte musthave voor dit seizoen is het vachtje, ik vind dat deze niet mag ontbreken.Heerlijk cozy en hij past in elk interieur. Of je hem nou in een stoel legt of op de grond. Je huis is meteen winters.

 Nu hoor ik vaak, oo de kerstdagen en ik moet nog zoveel doen! Tegenwoordig shop je de leukste kerstaccessoires ook gewoon online kan ik je vertellen. Hoe gemakkelijk is dat en vaak heb je ook nog iets orgineels.

Ik ging voor jullie opzoek naar leuke zwart wit kerstaccessoires op het Internet!

 

PhotoGrid_1448986696626

Bron www.otto.nl

 

Ik heb al helemaal zin in de kerst. En kan niet wachten om enkele accesoires in huis te halen. Hebben jullie ook zo’n zin om je huis extra gezellig te maken? En wat shop jij vanaf je luie stoel? Ik ben erg benieuwd. Ga jij ook voor een stoerdere kerstversiering of voor een heel andere stijl. Ik weet in elk geval dat je dus niet speciaal naar het tuincentrum hoeft om in de drukte te gaan shoppen.

 Ook online kerstshoppen? Ik shopte mijn kerstartikelen hier

 Geniet van december,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.