My Home

Eindelijk genieten met Sophie

Een tijdje geleden schreef ik al over de mooie design tuinstoelen van Hartman
De Sophie Studio kuipstoelen hebben inmiddels een mooi plekje gekregen in onze nieuwe tuin. Na een tijdje bezig te zijn geweest is de tuin nu eindelijk zitproof en kunnen we ook heerlijk buiten eten aan de tafel. Ik heb ervoor gekozen om de Sophie Studio stoelen aan de tafel te zetten voor een extra goed zitcomfort, want ja ze zitten heerlijk! Eigenlijk is een kussentje niet eens speciaal nodig, al staat dit natuurlijk wel gezellig. Ik combineerde de Sophie tuinstoelen met mijn andere tuinstoelen en een donkere tafel voor een speels effect.

De mooie witte kleur zorgt voor een fris geheel. In combinatie van de antraciet kleuren in de tuin helderd een witte stoel de tuin lekker op en geeft het een moderne uitstraling. De tuin wil ik graag een beetje een tropische ibiza sfeer geven en daar hoort lekker lang tafelen en dus ook goed zitten bij. Door de ronde vorm en de armleuningen is de Sophie echt een stoel om uren in te blijven zitten.

De Sophie Studio kuipstoelen zijn trouwens ook verkrijgbaar in antraciet of taupe, zodat jij je eigen sfeer kan creëren. Ik ben benieuwd waar jij voor gaat! Met deze stoelen ga je in elk geval een heerlijk relaxte zomer tegemoet en zorg je er ook nog is voor dat je tafel er stylish verantwoord uitziet. Laat die drankjes en hapjes maar komen..

Liefs,

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hartman,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.