Uncategorized

Garden happiness met mijn 5 Elho favorieten! * winactie

Heerlijk hè dat zonnetje! Ik geniet volop. En ik denk iedereen wel, maar is jouw tuin al zomer klaar?  Ik kan me voorstellen dat je begin mei na al die koude dagen de tuin misschien nog niet helemaal klaar hebt voor aankomende zomer. Kan jouw tuin ook wel wat garden happiness gebruiken? Dan heb ik leuk nieuws! Je maakt namelijk kans op mijn 5 favorieten van elho.

Ik ging alvast aan de slag, om jullie te inspireren. Deze zomer ga ik voor kleur.Vorig jaar is onze tuin vernieuwd en was hij nog vrij kaal. Maar nu leef ik me lekker uit en creëer ik gezellige hoekjes in de tuin. Kleur zorgt ervoor dat je net wat meer dat zomerse gevoel krijgt als je lekker in de zon zit. Maar ook op minder mooie dagen doet de tuin dan iets minder somber aan. De loft urban serie van elho zorgt voor een kleurrijk buitenleven.  Bijna alle potten in deze serie zijn namelijk in jouw favorieten kleur te vinden!

Ik ga voor nude en jadegroen gecombineerd met helder wit. Samen met mijn andere items in de tuin creëer ik op deze manier een kleurrijk geheel met natuurlijk pasteltinten. Door hoekjes te creëeren, ontstaat een gezellig sfeertje in onze grote tuin. De loft urban serie is ook zeer geschikt voor een balkon of serre. Doordat de plantenbakken lekker licht zijn kun je ze makelijk verplaatsen. Handig als straks echt de zomer begint en je een tuin feestje geeft.

Omdat ik niet zo goed ben met bloemen, kies ik er vaak voor om winterharde planten te nemen.Doordat ik in het tuincentrum goed heb gezocht heb ik alsnog leuke planten kunnen vinden die een zomers gevoel geven aan het geheel. Zo ging ik voor mooie grassen maar ook voor planten met een bloem erin. Door deze te combineren met de plantenbakken in kleur is het echt een zomers geheel. Een leuke plantenpot of bak zorgt er dus echt voor dat je plant beter uitkomt!

Nu ben je zeker wel nieuwsgierig geworden naar mijn 5 favoriete items van elho!

Mijn 5 favorieten van elho zijn :

1. De loft urban frame Living Black

Super leuk deze plantenstandaard voor buiten. Eerder zagen we al veel plantenstandaards voor binnen maar nu kun je dus ook buiten hoogte creëren met je favoriete plant. Ik koos voor de kleur zwart, zodat hij gecombineerd kan worden met alle kleuren.

2. Loft urban rond Nude

De perfecte plantenpot voor in de loft urban frame!

3. Loft urban hoog Jade groen

Door de hoogte van deze pot kun je leuk combineren met andere potten uit de loft urban serie. Door ze te combineren krijg je hoekjes , en dat is precies waar ik naar op zoek ben. De kleur jade groen is super mooi in combinatie met roze en pastelkleurige bloemen. Een plantenpot met een echt zomerse touch!

3. Loft urban schaal Nude

Deze schaal is leuk voor op tafel of gezellig op de grond naast de palletbank. Door dat Elho ook een mooie schotel heeft voor eronder krijg je geen lelijke kringen op je tuintafel. Ik heb er zelf voor gekozen om hier een vetplantje in te doen, zo blijft de schaal mooi laag als ik hem neerzet op tafel.

5. Loft urban terrace Wit

Deze mooie grote plantenbak is makkelijk te verplaatsen omdat er wieltjes onder zitten. Dit vind ik echt heel fijn, zo kan ik de plantenbak overal neerzetten, om bijvoorbeeld leuke foto’s te maken van de tuin maar ook bij een tuinfeestje rol je hem zo aan de kant. En ook rijd ik mijn plant zo de schaduw in bij teveel zon. Mega praktisch dus!

Het tropische sfeertje in mijn tuin bevalt mij prima, en de items van elho zorgen ervoor dat binnen en buiten meer een geheel word. Door dat de plantenbakken prima passen bij de tinten in huis. Dus als het zo wat minder weer wordt geniet ik vanaf het keukenraam ook van mijn tuin. Kortom Garden Happiness!

Wil jij kans maken op mijn 5 favorieten van elho? Doe dan mee. Op instagram vind je de details! En een berichtje op deze blogpost zorgt voor extra winkans. De winnaar zal op 18 mei worden gekozen.

Liefs, Amanda

 

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met elho, op mijn blog geef ik altijd eerlijke review. 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

35 Comments

 1. Superleuke items! ik doe mee! #finferscrossed

 2. Ja super leuk! Ik doe mee! Onze tuin kan ook wel wat kleur gebruiken na afgelopen winter! We hebben zelf al een aantal plantenbakken gemaakt maar die leuke hoekjes ontbreken nog. De Elho bakken zouden hier perfect voor zijn! #hopefull!

 3. Jennifer says:

  Hier kan ook nog wel wat kleur in de tuin komen… Ik vind de potten super gaafff! Nu duimen maar =)

 4. Anouk Hoogeveen says:

  Ik maak heel graag kans!

 5. Maartje says:

  Toffe actie! Mijn tuin kan wel een extra oppepper gebruiken!

 6. Marleen says:

  Ohhh ja, wat een toffe actie. Ik heb sinds 30mrt een huis met een tuin.
  Een grote tuin op het zuiden 160m2 volledig bestraat.
  Ik ben dus nog op zoek naar leuke aankleding… en jouw 5 favorieten, zal ik ongetwijfeld ook heel mooi vinden. Iets met dezelfde smaak
  Leuk, nu maar duimen draaien!
  Liefs,
  Marleen
  IG: homestyleen

 7. Madelon van den Heiligenberg says:

  Super gave actie! Hele gave potten en een standaard! Wij moeten nog aan de slag met ons nieuwe huis. Dit kokmt zo van pas!!!

 8. Ik vind het een geweldig pakket! Ik doe heel graag mee (op insta heet ik mijn3hartjes)

 9. Echt een heerlijk zomersplaatje met veel kleur. Super toffe items!

 10. Ooo heel erg leuk! Wij hebben een groot balkon waar ik heel graag wat mooie potten neerzet! En jouw favorieten snap ik helemaal ♥️ Maak er heel graag kans op zodat ik ons balkon ermee op kan leuken samen met de nieuwe bank die ik wil kopen! Duimen maar (:

 11. We hebben net een nieuw huis volledig verbouwd. De tuin was al niet veel en is door de bouwlieden niet bepaald zachtzinnig aangepakt
  De tuin zal binnenkort volledig onder handen genomen worden: nieuwe bestrating, nieuwe schutting, nieuwe schuur…wat zouden jouw – en zeker ook mijn – favorieten het prachtig aankleden! Ik ga heeel hard duimen!

  Liefs,

  Monique (Wilde Dingen op IG)

 12. Heel leuk! Wij zijn net gaan samenwonen in het huis van mijn vriend en de tuin is het eerste wat we samen gaan doen nu! Gelukkig willen we allebei leuke hoekjes creëren met plantenpotten 🙂 deze passen helemaal bij wat we willen gaan doen!

 13. Onze tuin kan wel wat garden hapiness gebruiken , ik ben op slag verliefd geworden op de pot in Jade groen maar alle items zijn mooi!

 14. Oh dit is een winactie naar mijn hart. Binnen staat mijn hele huis al vol met potten en vriendlief noemt ons huis vaak Intratuin a la Kim. Maar buiten heb ik nog erg weinig liefde in potten gestopt. De vloer van het dakterras is net gelegd en kan wel wat pastelkleurtjes met groene vulling gebruiken. De pot die je kan verplaatsen met wieltjes lijkt me ook ideaal. Is het al 18 mei? Nog een weekje duime

 15. Wauw.. wat heb je dit allemaal mooi met elkaar gecombineerd en ook de tip om winterharde planten te nemen vind ik een hele goede.
  Ik ben namelijk ook niet zo goed met planten, hoewel ok het wel heel leuk en gezellig vind staan!
  Ik heb nu nog een geheel leeg balkon, er staat alleen een ligstoel en een boompje in een pot op.
  Wat zou het geweldig zijn om mijn balkon eens echt gezellig te maken! Ook een leuk gezicht van binnenuit voor zowel mijzelf, als voor de kindjes! (Bij oma lopen ze de hele dag met schepjes en harkjes in de tuin).
  Ik ga echt MEGA hard duimen!!

 16. Wat heb je een gezellige tuin! Ik hou er ook zo van om leuke plekjes te creeeren. Ik woon midden in het bos en heb om ons huis heen allemaal zitplekjes. Ik ben al begonnen met potjes, bloemetjes en plantjes maar ik kan er nooit genoeg hebben <3 vooral die van Elho zijn mooi, kleurrijk en praktisch wat ook erg fijn is!

  Instagram account: /yasminameling

 17. Wat een mooie kleurrijke potten ! Ik doe heel graag mee voor mijn zusje, zodat ze haar tuin helemaal zomerklaar kan maken!

 18. Dit is toch echt weer te leuk! Mijn vader, zusje en ik zijn afgelopen winter verhuisd en we beginnen er nu langzaamaam achter te komen wat in onze tuin al bloeit en wat we willen houden en juist nieuw willen. Deze artikelen zouden daar super bij van pas komen!

 19. Super gaaf die potten en zo’n leuke kleurtjes! Zou goed van pas komen in mijn tuin bij mijn nieuwe huisje!

 20. Tof! Ik maak graag kans! 5 items maar liefst! Ik zou in ieder geval de groene aan mn zus geven, want met zoveel prijzen moet er gedeeld worden én die zou perfect in haar tuin staan. Zelf hou ik enorm van de nude tinten, dus die zong ik lekker zelf houden

 21. Monique says:

  Ik doe mee, ben druk bezig met mijn tuin en deze potten zouden super mooi staan

 22. Meral Kircadag says:

  Wat leuk deze potten! En die groene kleur is ook supermooi. Ik doe graag mee!

 23. Ik doe mee!! Ik ga over een maand verhuizen en krijg eindelijk een heerlijk open balkon op het zuiden. Wil deze zeker gezellig gaan maken dus die bloempotten kunnen me daar enorm mee helpen!!

  Fingers crossed

 24. Oeh, tijdens het zien van je favorites kregen ze in mijn hoofd al een plekje in onze tuin! Voor meer kleur ben ik altijd te porren en de potten van Elho zijn sowieso altijd tof en goed! Kom maar door… meer dan welkom!

 25. Leuke winactie!! Ik doe mee voor mijn nieuwe tuintje!! #winactie! Instagram: Casa_ann

 26. Samantha says:

  Super leuk ik doe ook mee

 27. ik zou graag de loft urban terrace wit winnen. Prachtig, mijn tuin is erg groot en leeg dus kan wel wat extra vulling gebruiken.

 28. Super gezellig deze spullen voor in de tuin! Heb net de tuin een beetje opgeknapt en kan best nog wat leuk spul gebruiken om het helemaal af te maken!

 29. Deborah says:

  Wat 5 mooie items! daar fleurt je hele tuin van op Ik doe heel graag mee

 30. Ik ben een grote fan van Elho. Hippe en duurzame producten. Laat de zomer maar komen!

 31. Anita H. says:

  Yes please. Ik ding heel graag mee.

 32. Wat heb je een super toffe items uitgezocht! Ik doe graag mee, onze compleet nieuwe tuin moet nog helemaal worden gestyled dus dit zou perfect uitkomen! XxX

  1. IG: @styleachterover

 33. thuis.bij.lisette says:

  Wat een heerlijk zomers sfeertje zo in je tuin!

 34. Toffe actie
  Heb even alles goed bekeken en mijn favo is toch wel de Loft urban hoog Jade groen ♥️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.