Interior & Styling My Home

Het perfecte item voor boven de eettafel


Al een tijdje was ik op zoek naar iets leuks voor boven de eettafel. Nouja stiekem eigenlijk al bijna 3 jaar. In april wonen wij namelijk al weer 3 jaar in ons huis. Al die tijd heeft er eigenlijk nog niks boven de eettafel gehangen. Ik vond het zonde om gaten in de muur te maken om  zomaar even  iets op te hangen.

Wel wist ik dat er nog iets moest komen. Maar wat? Een mooie lijst of een plank. Eigenlijk heb ik over alles inmiddels nagedacht maar ik kon er niet uitkomen. Op de site van MisterDesign kwam ik bij toeval het perfecte item tegen. Ik wist meteen zeker dat deze wandlamp van het merk Zuiver een plekje moest krijgen boven de eettafel. Ik heb al een aantal items van Zuiver in huis waar ik erg tevreden over ben en ik moet zeggen dat is nu weer zo.Ik ben zo blij met deze lamp boven mijn tafel!

img_20170409_105433_662

Ik had alwel een kleine lightbox in huis. Hier ben ik ook nog steeds dol op. Als je me een beetje kent weet je dat ik quotes en leuke teksten leuk vind, en zo veranderde ik deze lightbox dan ook steeds. Nu ik deze lamp in huis heb kan ik helemaal los gaan. Bij de Zuiver Saber wandlamp zitten namelijk een hele hoop letters en symbolen! Op dit moment ga ik voor # coffee lovers.

De lamp die werkt op  milieuvriendelijke ledverlichting. ‘S avonds zorgt hij dus voor nog meer sfeer boven de eettafel. Het licht is voldoende om je tafel gezellig te verlichten. Dus nu heb ik naast een mooi item ook nog is extra licht in huis.

img_20170409_120723_007

img_20170409_105845_124

Nooit geweten dat er zulke leuke design wandlampen bestonden, anders had ik deze lamp waarschijnlijk al eerder aangeschaft. Het is precies wat ik zocht. Doordat de lamp wat stoerder is geeft hij de eethoek meteen een iets andere look. De combinatie van scandinavisch met een iets stoerdere twist bevalt me wel. Wat vind jij?

img_20170409_111353_033

De eettafel was al mijn favoriete plekje in huis, maar ik denk dat ik hier nu nog vaker ga zitten. Zowel overdag als savonds.Deze design verlichting heeft mijn eethoek echt helemaal afgemaakt.

Liefs,

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.