Giveaways

In de keuken *elho

Mijn eerste blog voor dit nieuwe jaar! Aan het eind van 2016 heb ik weinig tijd gehad voor nieuwe blogposts ,maar het begin van 2017 is gestart en ik hoop dit jaar dan ook weer veel leuke blogposts te kunnen schrijven.

Eind november kreeg ik natuurlijk mijn nieuwe keuken, helaas is deze nog niet helemaal af omdat er een fout was bij de levering, maar inmiddels ben ik natuurlijk al wel begonnen aan de styling van de keuken. Ondanks dat hij nog niet helemaal af is wil ik wel dat hij er uit ziet als een plaatje.Dus de hoekjes die ik alvast leuk kon maken heb ik aangepakt. Ook in de keuken ga ik weer voor de toevoeging van mijn favoriete kleuren in pastel! De keuken past zo super leuk bij de rest van onze woonkamer.

img_20170113_104233_739

Naast dat ik bijna al het servies heb vervangen kocht ik natuurlijk ook nieuwe accesoires. Het erge is dat ze er bijna allemaal voor de sier staan en ik liever ook niet wil dat het gebruikt word. Ben ik nou heel erg? Het enige functionele dat op het aanrecht staat is dan ook eigenlijk het kruidenplantje! Het staat super gezellig en is ook nog eens super handig en makkelijk te vervangen. Basilicum is mijn favoriet, maar bij de supermarkt koop je diverse soorten. Het handige potje komt uit de brussels herbs all-in-1 serie van elho .

img_20170113_105102_598

Groen in de keuken zorgt zoiezo voor een gezellige sfeer en past super bij alle pastelkleurtjes die ik toevoegde.Nou ben ik niet zo’n ster in het verzorgen van plantjes en heb dus totaal geen groene vingers. Het handige aan dit systeem is dat het bakje alleen gevuld hoeft te worden met water en door de lont geeft het plantje als het ware zichzelf water. Hoe makkelijk is dit!

img_20170113_105213_464

Nou word ik vast niet alleen blij van zo’n stylish maar ook praktische accesoire in de keuken! Daarom mag ik 1 van jullie ook verblijden met de brussels herbs all-in-1.

Wat moet je hiervoor doen?

1.Volg elho en mij op instagram.

2. Laat een reactie achter onder de instagram foto en tag 2 vrienden.

3. Het delen van de foto (mag ook uit de blogpost) mag natuurlijk ook, gebruik dan #elhomijnhuisje_

Zorg ervoor dat je profiel openbaar staat, ik maak op zondag 22 januari de winnaar bekend.

Een reactie op mijn blog zou leuk zijn!

Liefs,

img_20170113_105317_149

img_20170113_104611_855

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Elho.Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

12 Comments

 1. Leuk! Ok, ik had mezelf eigenlijk beloofd om het planten niet meer aan te doen om mij als verzorger te hebben

 2. We bestaan thuis uit een Italiaans/Nederlands gezin en dus kook ik altijd met verse kruiden. Deze pot zou geweldig passen in mijn keuken en nu is babyroze nu net mijn lievelingskleur!

 3. Hella de Prinse says:

  Hoi Amanda, wat jammer dat je keuken nog niet helemaal klaar is! Maar ziet er toch al heel gezellig uit met de pastelkleurige accessoires

 4. In december een Elho kruidenpotje en basilicum gekocht.
  Het is waar mijn plantje leeft in januari nog steeds binnen! Nog niet eerder meegemaakt.
  Nu nog wat potjes voor de overige kruiden. (Helaas geen Instagram)

 5. Wat mooi! Ik krijg dit voorjaar een nieuwe keuken, doe ook graag mee met je win actie! Liefs karin

 6. Larissa Boef says:

  Herbs for the win!! Een onmisbare, hippe en kleurrijke accessoire. Kom maar op. Wie er ook wint, ik hang sowieso slingers op.

  Liefs!

 7. Natasja Smit says:

  Niet leuk om te lezen dat door een fout je keuken nog niet helemaal af is. Maar het hoekje van de foto is heel mooi geworden, vind het ronde bord met de stippen zo mooi ook

 8. Ohhh nee wat balen van je keuken!! Wanneer is die nu helemaal af dan?
  Ben heel benieuwd naar het eind resultaat!
  Het hoekje is heel mooi!! En ik snap wat bedoelt met accessoires voor de sier. Ik heb dat ook, alleen woon ik alleen dus is het goed te doen!

 9. Leuke blog! En leerzaam! Ik had er tot nu toe nog nooit van gehoord

 10. Super gaaf!! Ik krijg weer hoop voor mijn kruidenplantjes! Ze komen nooit verder dan hun eigen plastic bakje en zakje. Heel mooi design.

  Vind je blog erg mooi, frisse kleuren. Inspiratiebron!

 11. Die is wel heel leuk en hij past mooi in jullie huis! Ik heb snel meegedaan, nu duimen!

 12. Sandra Broekhuis says:

  Oh wauwww helemaal mijn kleur dat pastel roze!! Ik doe heel graag mee! Liefs Sandra (Sandra_koseligblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.