Interior & Styling

Kerstboom eruit, bloemen erin

Mijn eerste blog van 2019! De kerstboom is er alweer een weekje uit. Oh wat vind ik dat toch altijd kaal zonder zo’n mooie dennenboom in januari. Zodra de boom de deur uitgaat ga ik het liefste meteen naar het tuincentrum om nieuw groen te halen voor in huis. Eigenlijk onzin natuurlijk, want voor de feestdagen stond dit er ook niet. Maar toch voelt het zo. Bij jou ook?

Maar doordat alles leeg aanvoelt is het toch wel leuk je huis weer een beetje op te fleuren. Dus kocht ik in plaats van een stel planten ( die ik waarschijnlijk toch maar heel houd tot februari ) een bos bloemen. Want een bos bloemen op tafel vind ik toch altijd een leuk sfeertje geven. Echt een stukje gezelligheid. Het liefst heb ik een mix boeketje. Van al die kleurtjes kan ik namelijk echt blij worden als ik daar naar kijk. Roze, geel, rood, wit zijn meestal wel de tinten die ik kies. Volgensmij zijn bloemen ook weer duurder geworden dit jaar, want jeetje ik schrok wel even bij de kassa. Maar hey , mijn huis voelt in elk geval niet meer leeg aan. En dat, door 1 bosje kleur op tafel.

Kon ik meteen mijn nieuwe Muuto Silent vaas in gebruik nemen. Want een bosje bloemen staat nog beter in een toffe vaas.Ik vond deze vaas toen ik op zoek ging naar Design vazen .Wat veel keuze, maar accessoires in roze trekken toch altijd eerder mijn aandacht .De Muuto Silent vaas is van roze glas en daarom des te leuker met de kleuren bloemen waar ik dol op ben. Perfect match!

Doordat de vaas doorzichtig is kun je leuk de hele bloem zien. En natuurlijk past hij weer bij mijn ander interieuraccessoires, want roze gaat bij mij nooit weg. Dus ook in 2019 ga ik voor roze items in mijn huisje. Designer Andreas Engesvik heeft er bij het ontwerpen van deze vaas voor gekozen om te gaan voor eenvoud en de vaas weer zijn oorspronkelijke vorm en functie gegeven. Hier heeft hij mij in elk geval mee overtuigd. En ik ben er ook van overtuigd dat ik de kerstboom nu stiekem alweer een beetje vergeten ben.

En nu tijd voor een bakje koffie. Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

  1. Super leuk!! Nu heb ik dus gelijk zin om bloemen in huis te halen!

    1. Nou hop hop naar de bloemist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.