Interior & Styling

Kersttafelen met cottonballlights

Bijna kerst, voor je het weet is het weer zover. We tellen nog een aantal dagen af en treffen de laatste voorbereidingen. Voor je het weet zit je dus ook weer met de gehele familie om de tafel voor het kerstdiner. Tenminste wij vieren kerst gezellig met hapjes, drankjes en een goede maaltijd!


Als je gaat dineren, is kerst natuurlijk het moment om van je tafel ook echt iets gezelligs te maken! En dat geld net zo goed voor het ontbijt of een gezellige kerstbrunch. Want een goede gedekte tafel is het halve werk.Ben je niet zo culinair dan kun je met de styling heel veel doen vind ik. Dit jaar ga ik wederom voor pasteltinten gecombineerd met goud, en versier ik mijn kersttafel o.a. met cotton ball lights.Ik kende cotton ball lights al langer en heb in huis al een lichtslinger met gekleurde cotton balls hangen.Maar deze feestdagen ga ik voor a touch of gold, dus koos ik de gouden cotton balls.Super sfeervol, en handig om mee te decoreren. En ook op tafel staan ze erg leuk en het is natuurlijk super handig dat je ze ‘s avonds gewoon aan doet en je hebt meteen sfeerverlichting op tafel tijdens het diner.De lichtslinger is er met 20 of 35 lampjes, dus voor zowel een grote als kleine tafel.En ben jij niet zo van goud, dan is er ook voorjou kersttafel ook de juiste kleur te vinden.

Ik ga deze kerst dus voor deze gezellige tafelversiering. Samen met mijn andere accessoires zoals kaarsen en kersthangers en wat luxe servies kan er niet veel mis meer gaan met onze kersttafel, oja wacht ik moet nog koken natuurlijk ; )

Ik wens iedereen veel plezier deze kerst, en alvast een goed 2018.

Liefs,

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Cotton ball lights, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.