Trends Uncategorized

Keukenitems

Hallo volgers,

Zijn jullie ook zo dol op in de keuken staan? Ik vind het heerlijk om lekker te koken en op zijn tijd ook iets te bakken.Helaas is mijn keuken echt niet fotowaardig, je weet wel zo’n mooi standaard jaren 80 model.. En daar ben ik dus niet echt blij mee. Kortom ik spaar flink door..

Maar spulletjes kunnen je keuken een stuk leuker maken kan ik je zeggen.Tegenwoordig vind je steeds meer leuke items voor je keuken die ook echt geïnspireerd zijn op de interieur trends!  Gelukkig maar,want hier weet ik wel raad mee. Ik heb inmiddels een wishlist gemaakt, zo wil ik heel graag een marmeren snijplank en leuke broodplank en om mijn aanrecht op te fleuren. Inmiddels heb ik enkele van mijn Blond Amsterdam items ook te koop gezet en ingeruild voor nieuwe zwart wit items!

Mijn nieuwste aanwinsten zijn het coffee blik van Nicolas Vahe en super leuke mokjes van Bloomingville, die overigens ook prima te gebruiken zijn voor een mini plantje!

IMG_20160212_143025

Door deze leuke scandinavische keuken items zorg ik ervoor dat mijn keuken toch wat meer bij mijn interieur past. Door zwart witte items te gebruiken geeft het je keuken iets meer rust en ook zorgt het ervoor dat het wat moderner word.Ik ben zelf gek op quotes , dus hoe leuk is het mokje “Life is too short for Bad Coffees“.

file (5)                                               file (4)

Bloomingville set van 3 kopjes €19.95                Nicolas Vahe Blik C €9.95

 Je shop deze items Hier (GeWoonKnus heeft erg veel leuke woonitem van diverse merken)

Ondertussen droom ik verder van een nieuwe keuken, die er ooit zal komen! Ik ga dan zoiezo voor wit,zwart grijs daar ben ik al uit.Dus ik zal nog lang plezier hebben van deze items.Voor nu kijk ik gewoon lekker naar mijn gestyld hoekjes in de keuken,terwijl ik een bakje koffie zet of sta te koken!

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.