My Home 2 inspire

Keuzes vallen altijd op pastel!

inmiddels lag ons oude vloerkleed al weer een tijdje in de woonkamer , opzich was hij nog erg leuk. En vrij basic. Zwart en wit, je weet wel dat kleed dat je heel vaak voorbij ziet komen op instagram! Alhoewel hij perfect bij alles paste vond ik het tijd voor iets anders. Een vloerkleed is een best wel groot en aanwezig item in je woonkamer, dus ik wist niet zo goed wat ik wou.

Op de site van Benuta vond ik allerlei soorten kleden. Zoveel keus in kleden heb ik eigenlijk niet eerder gezien. Ik wist dus zeker dat er wel iets tussen moest zitten! Na de zoveelste avond scrollen viel mijn oog op vintage kleden maar ook bleef ik steeds weer kijken naar kleden die in de buurt kwamen van mijn oude vloerkleed. Dit voelt tenslotte veilig, en een nieuw vloerkleed is nog best een item waarmee je ook de fout in kan gaan. Maar de plaatjes van Benuta overtuigde mij om ze beide te nemen.

Ik ging voor vloerkleed ” Frenchie”  in een groen, roze en bruine tint. Eigenlijk was ik op dit kleed meteen al verliefd, maar miste ik nog stiekem de durf. Want zou het niet te kleurrijk worden in huis? En ook bestelde ik “Bela” een mooi basic vloerkleed in antraciet/beige kleur. Deze zou hoe dan ook passen!

 

Toen ze thuis geleverd waren was ik blij verrast, de kleden waren echt precies zo als op de foto. Misschien nog wel mooier! Ik heb beide bekeken. En wat bleek, het “Frenchie” vintage vloerkleed bleek perfect te matchen met mijn kleuren in huis. Hier had ik echt zo op gehoopt. Het kleed is niet te fel van kleur en doordat er allerlei tinten in zitten,past hij zich mooi aan. De keuze was dus snel gemaakt. Want als ik twee dingen mooi vind, valt de keuze toch altijd op pastel!

Dit vloerkleed blijft dus zeker liggen voorlopig. Maar wie weet switch ik hem eens in de zoveel tijd voor het wat meer basic kleed. Ik woon tenslotte samen, en die roze items in huis zijn niet altijd even geliefd. Ha maar voorlopig gaan we voor vintage & pastel, zo vrolijken we de winter een beetje op. En als de zon naar binnen schijnt,voel ik het voorjaar al aankomen. En ik moet zeggen die vintage sfeer bevalt me wel!

Liefs,

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Benuta, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

 

 

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.