Interior & Styling

Kleur in de keuken

Laatst is het wandje in onze keuken geschilderd, van wit naar grijsgroen. Dus nu kan wat meer kleur in de keuken ook best leuk zijn, met het witte achterwand vond ik dit te snel te veel contrast geven. Toen ik de
HAY Swirl schaal ontdekte tussen de designer schalen op de site van MisterDesign, was ik meteen enthousiast. Ik zag een aparte schaal met kleur. Kleuren die ook super mooi bij mijn pasteltinten in huis leken te passen. Perfect om mijn hoekje op het aanrecht mee te decoreren.

Ik had nog geen producten van de designers van HAY Studio in huis, dit omdat ik de producten van HAY vaak wat veiliger van kleur en patroon vind. Maar deze schaal is alles behalve veilig. Ik koos voor de kleur blauw multi, nou moet ik zeggen dat hij iets blauwer is dan het plaatje. Maar wat blijkt, dit komt doordat elke schaal uniek is door dat hij met de hand geverfd word. Door de “swirl”  die in de schaal zit, heeft de schaal vanaf elk punt weer een ander kleureffect. De “swirl” geeft de schaal een marmerlook, wat nu helemaal trendy is. Oftewel ik heb ook nog eens een echt uniek item nu in mijn keuken! De terracotta buitenkant zorgt ervoor dat de schaal tijdloos is en dat je hier dus echt jaren plezier van kan hebben. De schaal loopt niet helemaal netjes rond, maar dit is juist wel leuk en apart.

In mijn keuken staat de schaal nu mooi te pronken, ik combineer hem met ander servies en gebruik de schaal eigenlijk puur ter decoratie. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor je favoriete fruit of zou die het ook goed doen op de eettafel. Zet je deze schaal bijv. op tafel tijdens een kerstbrunche dan zal het een echte eyecatcher zijn. De schaal is er overigens in nog 3 andere kleuren.

Ondanks dat de schaal iets blauwer is dan dat ik had verwacht, staat hij samen met mijn andere items erg leuk. Erg blij ben ik dus met deze schaal van HAY, ik ben benieuwd of ik in de toekomst nog vaker items van HAY in huis zal halen.Als ze zo verrassend leuk zijn als deze dan weet ik het wel..

Liefs,

 

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.