My Home 2 inspire

Lekker zitten in de eethoek

Onze eethoek, wat mij betreft het fijnste zitplekje in ons huis. Lekker bij het raam, kijkend naar de achtertuin. Vaak zoek ik dit plekje in huis op. Niet alleen om te eten maar ook om te werken of gezellig te zitten tijdens het koken. Eigenlijk ben ik best tevreden over deze hoek in ons huis. Alleen was er één probleem, namelijk onze klepbank. Super leuk en handig hoor zo’n bank. Want naast dat je een leuk hoekje tegen de muur creëert met een bankje, kan je in de klepbank ook extra rommel kwijt. Maar wat is dan het probleem zou je denken? Nou hij zit niet heel comfortabel.

Als je lang willen zitten tafelen is het toch wel prettig dat je comfortabel kan zitten. Ik loste dit op door er losse kussens op te leggen. Maar deze vielen er regelmatig af doordat de klepbank best glad is en ook zat mijn visite dan met zo’n los kussentje om op te zitten. Niet erg fijn en praktisch dus. Toen ik via Instagram de kussens op maat van Nofruit tegenkwam wist ik meteen dat dit de uitkomst zou zijn voor mijn probleem!

Ik ontving via Nofruit staaltjes om de kleur te bepalen. Met deze staaltjes kun je precies zien wat bij jouw interieur past. Erg fijn dat je niet direct vanuit de website iets hoeft te kiezen, maar het ook eerst even kan zien en de stof kan voelen. Natuurlijk ging ik voor staaltjes in pasteltinten en ook was ik erg benieuwd naar de velours stoffen. Erg leuk dat deze stoffen zo met de trend meegaan. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de Solids Mint. Deze mooie, rustige tint past perfect bij de kleur van de muur in de zithoek. Hierdoor blijft het een rustig geheel.

Ik ontving het kussen op maat vrij snel thuis via de post. Ik koos voor een kussen die gelijk is aan de lengte van de klepbank en een dikte van 5 centimeter. De kleur van het kussen was precies zoals ik in gedachten had. Hij past mooi in het geheel, en er ontstaan een nog knusser hoekje op deze manier. Dit had ik veel eerder moeten tegenkomen. Het maakt de ruimte echt af. En nu kan ik eindeloos tafelen en genieten van mijn fijne zitplekje die nu nog fijner zit! Soms is een kleine oplossing in je interieur zo fijn.

Liefs,

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Nofruit,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.