My Home

Lets get tropical *Handed By

Hallo lieve volgers,

Let’s get tropical! Deze zomer mag van mij echt lekker tropisch worden , en daar hoort natuurlijk binnen ook een tropisch sfeertje bij.

Ik moet zeggen de pastel kleuren die ik al in huis heb, lenen zich hier prima voor om deze sfeer te creëeren. Door de toevoeging van enkele kleine items heb je in een mum van tijd een tropisch sfeertje in je woon of slaapkamer.En ik kan je zeggen je voelt je er meteen ook een stuk vrolijker door!

IMG_20160715_170035

Vandaag kocht ik een frisse zomerse palmplant in het tuincentrum, schoof ik met wat spulletjes en er was inene een zomerse tropische styling in mijn huisje. De shopper van Handed By zorgt voor een beachie gevoel. Al eerder schreef ik over Handed By en ik ben echt dol op hun producten. Deze keer koos ik voor de shopper Saint-Tropez in de kleur nude.Naast dat deze natuurlijk super handig is om mee te nemen naar bijv.het strand. Leent deze tas zich ook prima als interieur accesoire. Eigenlijk is het naast een shopper ook gewoon een trendy opberger!

IMG_20160715_170853

De tropische sfeer die ik vandaag heb gecreëerd bevalt me wel, dus ik denk dat ik verder ga in deze styling! Dus opzoek naar nog meer leuke tropische prints en accesoires. Oja stiekem kocht ik vanmiddag ook een blikje krijtverf in dezelfde peach kleur als de bloempot.Dus ik zeg word vervolgd..

Ik ben benieuwd wat jij van deze sfeer vind! Het zou leuk zijn als je een berichtje achterlaat.

Xoxo

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.