Trends

Leuk in de keuken en handig voor de winter!

 


Een jaar geleden alweer kregen wij onze nieuwe keuken. Heerlijk was dat, het gaf meteen een stukje rust. Want toen was onze woonkamer pas echt af. De keuken is dit jaar al aardig voorzien van nieuwe accessoires, maar er is altijd ruimte voor meer moois of items om lekker mee af te wisselen. Zo kwam ik de Geo Jug Thermoskan van Normann Copenhagen tegen. Deze past perfect bij onze andere keukenitems en is natuurlijk ook super handig in de wintermaanden! Nooit eerder had ik eigenlijk een thermoskan,maar ik kan nu al niet meer zonder.Want geloof me, theetjes drink ik de hele dag door met deze kou buiten! En nu gaat dit een stuk sneller.


De design thermoskan van Normann Copenhagen is met zijn kleuren wit en roze niet alleen handig maar ook super leuk om gewoon als accessoire op het aanrecht of je keukenplank te zetten. Heerlijk combineren met mijn andere spulletjes in de keuken! En waarom hij zo handig is?  Hij houd de hele dag je kokende water lekker warm,dus thee zetten is echt super makkelijk op deze manier. De kan is voorzien van een draaidop, makkelijk bijvullen dus!  Zo kom je de wintermaanden wel door, en in de zomer kun je natuurlijk ook je koele drankjes koel houden.

De kan is er trouwens ook in andere tinten, mocht je niet van roze houden. Wat ik me bijna niet kan voorstellen ; )

De Geo Jug Thermoskan is ontworpen door designer Wiig Hansen, het deense merk Normann Copenhagen heeft nog meer leuke
design accessoires. Deze thermoskan is in elk geval één van mijn favorieten.Door de mooie strakke lijnen zie ik het scandinavische design echt terug! Ik heb er weer een echte eyecatcher bij op het aanrecht. En bij mij staat de thee voortaan altijd klaar. Ik ben benieuwd wat ik het komende jaar nog meer ga verzamelen in de keuken. Er komen vast nog meer handige design items als deze bij!

 

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.