Trends

Liefde voor de cactus

De cactus, wie kent deze prikkelige plant nou niet?

Groen in huis staat lekker fris! Maar als je net zo’n plantenverwaarlozer bent als ik dan blijf je maar heen en weer fietsen voor een nieuw plantje! Cactussen zijn dan ook ideaal,aangezien je ze gewoon bijna geen aandacht hoeft te geven. Stiekem breid ik mijn cactusfamily in huis steeds meer uit. Ik vind ze eigenlijk wel schattig en het leuke is er is er echt geen één hetzelfde..

De cactus trend zien we al een tijdje, en ik moet zeggen van mij mag die blijven! Vind jij de cactus kil? Kies dan voor de versie met bloemetjes of de iets minder grote stekels. Ik vind de cactus echt een must have voor je interieur van deze tijd.

11809804_793625264079672_410318853_n

Ik heb laatst gelezen dat de cactus wel ruim 1500 soorten telt! Dus ik blijf voorlopig nog even doorsparen.Deze 3 mini’s zijn mijn nieuwste aanwinsten. Ik kocht ze bij Intratuin voor maar €3.99.

Ben jij ook fan van de cactus?

Xoxo

cactussen: Intratuin, kaart: Rubytuesdaybrand

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

2 Comments

  1. Leuke blog! Was de cactus altijd oubollig en suf, vind ik hem nu steeds leuker worden en zie je hem ook zeker terug in mijn interieur! (En het feit dat hij zeer weinig onderhoudt nodig heeft, is ook een groot voordeel!!)

  2. Echt heel erg leuk vind ik ze! Heb nu zelf ook twee cactussen gekocht en ben er ontzettend blij mee! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.