My Home

Op zoek naar..

 Ik ben al een tijdje opzoek naar een leuk vloerkleed.Ik nam er vorig jaar herfst eentje mee van Kwantum maar die heb ik toen meteen weer opgerold omdat ik hem te grijs vond. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een grijze bank en daarbij heb ik ook grijze gordijnen. Met een vloerkleed erbij werd dit dus iets te! Maar vervolgens geen leuke meer tegengekomen..

Nu ben ik inmiddels eigenlijk echt  weer een beetje opzoek gegaan. Ik heb volgensmij heel het Internet inmiddels al afgespeurd, maar o wat is dat moeilijk zeg van zo’n plaatje. Ik weet niet wat jullie  daarvan vinden maar ik vind het best eng om inene zoiets groots te bestellen. Maar ik heb nu wel 2 keuzes op het oog.

IMG_20150814_150955

Het bekende vloerkleed Block van housedoctor is stoer en scandinavisch. Ik vind hem er op plaatje heel leuk uitzien! Wel heb ik begrepen dat hij iets meer crème kleur is in het echt. Dus nu vraag ik me af wil ik dit. Wel heeft hij een super leuke print. Ik zie hem ook regelmatig op instagram voorbij komen.

IMG_20150815_213116

Ook vond ik dit kleed, deze is laagpolig,dus iets zachter aan de voetjes dan de andere. Ik vind de print hiervan ook super mooi, maar vraag me wel af of deze in het echt ook echt duidelijk zal zijn. Hij is wel mooi rustig!

O o o wat moeilijk zeg. Waar zouden jullie voor gaan?

Ik ga er nog even goed over nadenken…

Xoxo

bron: cocoonwonen.nl & wehkamp.nl 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Ik krijg die van House Doctor in de winkel! Vind hem zo gaaf.. ben heel benieuwd hoe hij er in het echt uitziet. Krijg ook een ander kleed nog van de nieuwste collectie binnen, beetje zelfde stijl. Ik vind het stoere eraan heel leuk, houdt persoonlijk niet zo van bloemachtige prints. Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.