Mijn-huisje.nl is eigenlijk ontstaan na de aankoop van mijn nieuwe huis in de zomer van 2014. Voordat ik mijn nieuwe huis kocht gebruikte ik Instagram om al mijn ideeën en inspiratie te verzamelen. Ook haalde ik mijn woon ideeën uit verschillende magazines en verzamelde ik de leukste plaatjes in een plakboek.

Dit allemaal om zo mijn eigen droomhuisje te creëren.

Tijdens het inrichten van mijn huisje besloot ik om zelf mijn interieur foto’s te delen via mijn eigen Instagram account. Al snel kreeg ik een hoop positieve reacties en volgers. Ik merkte dat ik mijn volgers begon te inspireren met mijn eigen woon ideeën. Dit werkte zo aanstekelijk dat ik ben begonnen met mijn eigen online platform!

Interieur inspiratie

Met mijn eigen online blog probeer ik nu dus interieur inspiratie te bieden aan mijn bezoekers. Het geeft namelijk een ontzettend leuk gevoel als je andere mensen weet te inspireren, elke keer weer! Je vindt hier verschillende posts over interieur design, mijn eigen woon inrichting, DIY tips, leuke woon accessoires, lifestyle en ook vind je een kijkje in andere leuke instagram accounts. Wil jij samenwerken met mij? Dan hoor ik dat graag!

 

Liefs Amanda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.