Interior & Styling

Pink meets vintage

Langzaam komt er een nieuw seizoen aan, en ja dat betekend voor mij dat ik ook weer graag veranderingen aanbreng in ons interieur! Waar ik deze zomer ga voor best veel kleur, wil ik in de komende periode het iets rustiger houden. Helemaal zonder kleur kan ik niet , dus wat zoiezo blijft is roze.Ook ben ikĀ nog in twijfel of ik een andere kleur zal toevoegen, in plaats van het okergeel wat ik nu veel heb in mijn accessoires. Ik nam alvast een kijkje tussen de diverse Design Woonaccessoires van MisterDesign.nl.

Opzoek zoek naar een leuke match voor bij roze, dacht ik toch weer aan meer groentinten in huis. Ik merk dat ik bijna altijd uitkom op groen tegenwoordig. Je kunt het saai noemen of gewoon makkelijk te combineren! Dat ook de urban jungle trend mij een beetje in zijn greep heeft kan ik niet ontkennen,maar hier wil ik niet in doorslaan. Inmiddels echt wel genoeg plantjes in huis.Ik ben echt opzoek naar een nieuwe kleur of stijl die ik kan toevoegen! Ik ging opzoek naar iets buiten mijn comfort zone.Op de site van MisterDesign.nl viel mijn oog dan ook op een van de vele Design vloerkleden ,namelijk het mooie kleedĀ FADING WORLD MEDALLION JADE OYSTER van designer Louis de Poortere

 

Dit vloerkleed heeft een super mooie kleur, in een iets meer aqua achtige kleur groen.Toen ik dit vloerkleed zag wist ik zeker dat hij super leuk zou staan bij roze. Misschien moet ik dit seizoen iets meer gaan voor de vintage stijl die je terugvind in dit kleed? Ik bestelde het kleedje in klein formaat, zodat ik kan mixen en matchen onder mijn diverse stoelen en het kleedje makkelijk kan verplaatsen. En de kleur past inderdaad perfect bij roze. Misschien is de vintage uitstraling van dit kleed wel waar ik opzoek ben het komende seizoen.Vintage hoeft tenslotte niet oudbollig te zijn, dat bewijst dit vloerkleed wel! Al blijft een totaal andere kleur ook nog wel in mijn achterhoofd dwalen. Voor nu vind ik het wel erg leuk dat ik eens een echt design item heb dat anders is dan waar ik normaal voor ga. Pink meets Vintage!

Leuk weetje: De kleden van Louis de Poortere zijn Belgisch design en bestaan al sinds 1929. Het kleedje is trouwens heerlijk zacht doordat deze gemaakt word van 100% katoenchenille.

Voor welke stijl of kleur ga jij komend seizoen? Ik ben erg benieuwd! Je kunt je reactie hieronder achterlaten.

Liefs,

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

 

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.