Interior & Styling

Posters om de sfeer te bepalen

Regelmatig koop ik nieuwe accessoires om de sfeer in huis lekker om te gooien. Posters zijn typisch één van de items die de sfeer in huis kunnen veranderen. Waar je een tijdje terug veel posters zag met tape aan de muur, vind ik het nu toch wel weer erg leuk de posters in lijsten te doen. Hierdoor is de poster net wat luxer.

Op zoek naar leuke posters, kijk ik graag naar allerlei soorten. Mijn favoriete webwinkel met heel veel keus in posters is Desenio. Ik kan hier uren rondkijken op zoek naar leuke posters. Omdat het weer herfst is en binnenkort alweer winter,leek het mij leuk om posters te kiezen die echt iets met het seizoen te maken hebben.

Ik koos daarom voor de posters “tree tops” en “pinecone” (zie hierboven) , deze zorgen er samen met mijn andere accesoires voor dat er een echt najaarssfeertje ontstaat in huis. Door posters van diverse afmetingen en in verschillende
lijsten te combineren vind ik dat het extra leuk hangt aan de muur!

Ik bestelde nog een aantal posters bij Desenio, namelijk de “paper pink” en de “SHC-lightbox” (zie hieronder) poster. Deze komen niet in de hoek te hangen, maar ik wou jullie graag even laten zien dat de sfeer door posters echt kan veranderen!

Ik ben erg benieuwd voor welke sfeer jij gaat!

De code “mijnhuisje” geeft je 25% korting, tussen 14 en 16 november. Volg @desenio voor meer inspiratie! De code is niet geldig op handpicked-/ collaboration posters en lijsten.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio,op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.