Privacy en Cookieverklaring

door Amanda

Dit is de privacy & cookieverklaring van Mijn-huisje.nl , herzien september 2019

Privacyverklaring Mijn-huisje.nl

vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend onder de Engelse afkorting GDPR) van kracht. Transparantie is een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Daarom zal iedere beheerder van een website een privacyverklaring moeten opstellen voor zijn of haar website. Hieronder mijn privacyverklaring.

Contactgegevens: amanda@mijn-huisje.nl

Persoonsgegevens die ik via Mijn-huisje.nl verwerk en hoe:

Deze website (www.mijn-huisje.nl) verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt via een bezoek aan de website,reactie of nieuwsbrief aanmelding. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam als je reageert op een blogpost of je inschrijft voor de nieuwsbrief
Geslacht
E-mailadres: als je reageert op een blogpost of je inschrijft voor de nieuwsbrief
IP-adres via Google Analytics
Locatiegegevens via Google Analytics
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Internetbrowser en apparaat type via Google Analytics analyseren
De in opdracht gemaakte foto’s, of foto’s die ik deel en akkoord voor heb gekregen

Met welk doel en op basis van welke grondslag doe ik dit?

Mijn-huisje.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming:

Mijn-huisje.nl neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde systemen.

Hoe lang Mijn-huisje.nl persoonsgegevens bewaard:

Mijn-huisje.nl bewaard je persoonlijke gegevens niet langer dan strikt nodig is om doelen te realiseren waarvoor je gegevens verzameld worden, bijvoorbeeld om bezoekersaantallen vast te stellen via Google analystics.

Google: met Google Analytics verzamel ik gegevens van gebruikers en de duur hiervan is 26 maanden. Na deze periode verwijderd Google automatisch deze gegevens en kan ik deze niet meer inzien.

Reacties op blogposts: deze reacties blijven voor onbepaalde tijd op mijn blog staan. Bij verzoek tot verwijdering, verwijder ik gegevens.Neem hiervoor contact op via amanda@mijn-huisje.nl. De reacties die ik krijg dragen bij aan de betrokkenheid van mijn lezers. Zoals aangegeven doe ik verder niets met deze gegevens.

Emailgegevens: deze gegevens blijven voor onbepaalde tijd aanwezig in mijn inbox en wordpress account , maar worden goed beschermd. Zo zit er bijvoorbeeld een wachtwoord op mijn wordpress account. Mocht je je willen uitschrijven, stuur dan een mail of schrijf je uit via mijn laatste nieuwsbrief.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik via Mijn-huisje.nl gebruik:

Mijn-huisje.nl gebruikt cookies via Google Analytics. Op deze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Mijn-huisje.nl gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruik wordt gemaakt en de kwaliteit en effectiviteit/bezoekersaantallen te meten. Ik maak gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor wij geen voorafgaande toestemming van je nodig hebben voor het gebruik van Google Analytics.

Delen van persoonsgegevens met derden

Doordat Mijn-huisje.nl gebruik maakt van Google Analytics worden er persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld. Ik deel deze informatie niet met anderen, maar wel via Google Analytics.

Gegevens aanpassen of verwijderen

Contact: amanda@mijn-huisje.nl

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Mijn-huisje.nl neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

 

 

Mijn-huisje.nl gebruikt cookies en scripts van Google om het gebruik van deze website te optimaliseren. Accepteer Lees meer