Interior & Styling

Relaxed de winter in

Zijn jullie ook al stiekem begonnen aan een aantal voorbereidingen voor de kerst? Ik kocht stiekem al wat items om mijn huisje extra gezellig te maken deze winter. Want nu het echt alweer vroeg donker word is het zo gezellig om vanaf de bank heerlijk al de lampjes in huis te zien branden. Ik zit savonds dan ook het liefst languit op de bank.Zeker met dit koude weer.

 Toen de online woonwinkel Eyoba mij vroeg of ik een product wou reviewen, wist ik dan ook meteen wat dit moest worden. Iets om heerlijk op te relaxen. En natuurlijk kies ik voor iets wat er ook nog eens super leuk uit ziet voor de styling, want het totaal plaatje van mijn interieur vind ik toch wel erg belangrijk. Ik koos voor de LaForma poef Nicam. Deze mooie vierkante poef is lekker groot waardoor je hier heerlijk op kan relaxen vanaf de bank, maar ook als vloerkussen doet hij het goed. De poef is gemaakt van stof dus is heerlijk zacht en makkelijk te verplaatsen. Door de zwart witte kleur past hij eigenlijk wel in elk interieur thuis. Ik vind hem zelf erg leuk staan bij onze woonkamer, hij matcht met het vloerkleed en is mooi naturel. De print bovenop de poef heeft een grafisch patroon, wat weer veel terugkomt in mijn andere woonaccessoires en een scandinavische look geeft aan de poef. Zelf vind ik het leuk om groepjes te creëren,  zo staat de poef erg gezellig met een ander leuk poefje of tafeltje erbij! Waar ik in de zomer ga voor veel ruimte kies ik in de winter toch altijd voor het cozy gevoel in huis. En daar past deze poef prima bij!

Ik weet zeker dat ik van deze poef veel plezier ga hebben deze winter. En hij heeft helemaal zijn plekje gevonden in de woonkamer.Hoe vind jij hem staan? Ik kan in elk geval relaxed de winter in! Binnenkort lekker bezig met de kerstboom en mijn winterse huis is weer gezellig en cozy. Wist je dat Eyoba naast leuke accessoires ook meubels heeft zoals een mooie
eettafel en hippe eetkamerstoelen

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Eyoba, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.