Interior & Styling

Omdat roze en design altijd de perfecte match is!

Als echte interieurliefhebber ken je vast wel diverse designermerken die je in huis hebt of zou willen hebben. Ik hou zelf van een mix tussen design en koopjes. Designer items zijn over het algemeen wat duurder en passen niet altijd in mijn budget. Maar designermerken hebben vaak ook enkele betaalbare items in hun collectie die ik dan graag in huis wil hebben! En jij vast ook! Meestal is zo’n item dan wel meteen iets minder uniek, maar dat maakt mij in elk geval niks uit. Op instagram zie je dit soort designer items vaak in allerlei woonstijlen terug.

Één van deze “Instagram favorieten”  is de Vitra Rotary Tray. Deze heb ik zelf ook in mijn bezit. Zowel een mintgroene als een roze. Want kiezen is soms dan toch weer lastig. De Rotary Tray staat bij mij standaard op tafel. Toen ik nieuwe lijn van Vitra trays ontdekte was ik meteen enthousiast,  deze moest en zou ik ook aan mijn designer items toevoegen.

Ik koos voor de Vitra High-Tray. De Vitra High-Tray , heeft een pootje waardoor hij leuk is om eten op te serveren maar ook makkelijk vasthoud. Zo verplaats je je etenswaren makkelijk en door het kunststof materiaal maak je hem ook gemakkelijk schoon. De ideale schaal voor visite, op de tuintafel of in de keuken dus. Maar ook met een interieuraccessoire erop zoals een klein plantje staat de tray leuk in huis.

De Vitra High mag van mij de nieuwe Instagram hype worden op het gebied van designer items. Hij is er in 7 kleuren, ik ben erg benieuwd voor welke kleur jij zou gaan. Ik zelf koos voor roze, want roze en design is altijd een perfecte match! Ik weet zeker dat ik hier nog veel plezier van ga hebben, en dat je de Vitra High-Tray in elk geval op mijn account vaak terug gaat zien.

Ken jij Vitra nog niet ? Vitra produceert al sinds de jaren 50! Het merk werkt samen met diverse designers. Vitra staat vooral bekend om de bekende Vitra stoelen zoals de Eames Loungechair. Ontworpen door het Amerikaanse ontwerpersduo Charles&Ray Eames. De Vitra High-Tray is ontworpen door Jasper Morrison. Naast deze trays zijn er nog diverse andere
Vitra accessoires.

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.