My Home

De slaapkamer in winterse sferen

De slaapkamer word vaak vergeten in huis qua styling, jammer want je brengt hier bijna de meeste tijd per dag door. Weliswaar bijna altijd met je ogen dicht, maar een fijne en ook opgeruimde slaapkamer zorgt als je het mij vraagt echt wel voor betere nachtrust. Je bed neemt natuurlijk erg veel ruimte in beslag in de slaapkamer, des te leuker dus om te kiezen voor een dekbedovertrek die helemaal bij de ruimte past. En bij het seizoen! Want ook beddengoed gaat mee met de seizoenstrends.

 

 

Zo werd ik op slag verliefd op de “cervinae brown” uit de beddengoed collectie van Beddinghouse. Dit dekbedovertrek met gewaagde print, geeft meteen een winterse touch aan je slaapkamer. Door de print van een hertenvacht, geeft hij mij echt dat winterse cozy gevoel waar ik in de slaapkamer naar op zoek ben. En daarbij zijn dierenprints ook nog eens helemaal trendy dit seizoen. Zonde toch dat niet iedereen zijn slaapkamer meeneemt in de styling van het huis? Door een dekbedovertrek creĆ«er je zo per seizoen een totaal andere sfeer. Wat een kleine aanpassing al niet kan doen!

Het dekbedovertrek waar ik voor koos is gemaakt van 100% katoen ‘ duurzaam katoen via het #bettercottoninitiative’ , ik kies eigenlijk altijd voor katoen omdat dit ademt en daardoor voor mijn gevoel schoner blijft! En lekker makkelijk te wassen op 60 graden.

 

 

Mijn slaapkamer heeft door dit dekbedovertrek meteen een andere sfeer, ik kan niet wachten om met de verdere styling aan de slag te gaan. De muur in de slaapkamer word binnenkort namelijk ook nog aangepakt! Maar daar later meer over, daar kan ik eerst nog lekker over wegdromen onder mijn heerlijk zachte dekbedovertrek. Wat zal ik de komende winter comfortabel slapen, en wakker worden in winterse sferen.

Liefs,

 

*Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Beddinghouse , op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.