Interior & Styling

Stoelendans

Stoelen heb je in allerlei soorten, maten en kleuren. Dol ben ik op stoelen. Je kunt ze eindeloos met elkaar combineren of leuke hoekjes mee creëren! Inmiddels heb ik al een aantal mooie stoelen in mijn verzameling,en regelmatig ontstaat er in mijn huisje een soort van stoelendans. Want waarom zou je zo’n leuke stoel steeds op dezelfde plek laten staan.

Ondanks dat ik al wat stoelen in mijn bezit heb, zit er in mijn hoofd altijd nog een soort van wishlist. Ja als je net alsmij een grote liefde hebt voor interieur, dan komt dit je vast wel bekend voor. Sommige items kun je gewoon niet uit je hoofd krijgen. Één daarvan was de schommelstoel.En dan heb ik het niet over zo’n schommelstoel van vroeger, maar over een design schommelstoel van nu!

Eigenlijk wou ik  al wel een tijdje een schommelstoel in huis, maar meestal ga ik uiteindelijk voor een stoel die ik ook aan de eettafel kan schuiven. Dat gaat met een schommelstoel niet. De schommelstoel moest dan ook echt een eyecatcher worden die ook lekker op mocht vallen midden in de woonkamer. Toen Cultfurniture mij vroeg een product te reviewen, was ik dan ook blij verrast dat ik daar het model ‘Rocker’ vond. Deze design schommelstoel is er in verschillende kleuren, en je kunt kiezen voor verschillende onderstellen! Hoe leuk is dat?! Zo stelde ik zelf mijn stoel samen in okergeel met een koperen onderstel.


De ‘Rocker’ is echt zo’n item waar je visite meteen in wil zitten omdat een schommelstoel zo lekker zit! Ik zelf vind hem alleen al leuk om naar te kijken. En juist ja, mee te schuiven. Want ook deze stoel danst weer heel de kamer rond. Ik ging voor okergeel omdat deze kleur zo fijn elke hoek in huis meteen opfleurd. Het koperen onderstel vind ik net wat warmer dan zwart of wit bij het okergeel en hout combineren. En ik moet zeggen, ik had deze combinatie nog niet eerder gezien! Doordat het kuipje van de stoel wat harder is, vind ik het met een kussentje of vachtje erin net wat zachter zitten en het staat nog is gezellig ook. Al met al is de schommelstoel toch een goede keus. Die kan ook weer van de wishlist ✅

Liefs,

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Cultfurniture,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.