Interior & Styling Trends

Style je paastafel en vier de lente!

Eindelijk is het lente, het zonnetje begint weer te schijnen en de vogeltjes te fluiten. Ook binnen in mijn interieur vind ik het leuk om mijn huisje aan te passen aan het seizoen. Lente is het ultieme seizoen voor pasteltinten!  Nou komen die bij mij het hele jaar terug, maar in de lente vind ik in de winkels vaak net wat meer pastelkeurige accessoires dan in andere seizoenen. Dat word dus weer shoppen dit seizoen!

Volgende week is het alweer pasen, een weekend om eens lekker extra te genieten van jouw huis en tuin. Meestal gaan we rond de pasen al lekker bezig in de tuin, maar ook binnen kun je rond de pasen dat stukje gezelligheid creëeren. Waar ik de meeste mensen met kerstmis vaak helemaal los zie gaan word dit met pasen volgensmij nog welleens vergeten. Het hoeft ook niet zo uitbundig,maar een beetje paasgevoel is best gezellig toch!

Ik stylde alvast een leuke paastafel, die ook na de pasen als lente tafel doorkan. Zo kun je na die twee dagen ook nog plezier hebben van je accessoires. Dat met pasen meestal word gekozen voor geel snap ik niet helemaal,want ook zonder deze kleur kan je het paasgevoel in je interieur krijgen. Door de combinatie van frisse tinten met een simpele paastak ben je eigenlijk al een heel eind.

 

Voor deze paastafel shopte ik bij Jysk, want ik ben dol op het mixen van betaalbare accessoires met design! Zo shopte ik o.a. het vinyl tafelzeil, met het groene bladeren patroon geeft dit tafelzeil een echt lentegevoel aan je tafel. Ondanks dat het lente is blijf ik ook echt houden van een vachtje over je stoel. Hoe leuk is het roze vachtje voor de zomer en lente!? Ook deze vond ik bij Jysk.

Door een paastak toe te voegen met dezelfde tinten zorg je ervoor dat er eenheid ontstaat. Ik koos voor donkerroze eieren. Deze kleur komt terug in de placemats die ook bij Jysk te vinden zijn. Zo zie je dat je met wat kleine items je tafel zo styled dat er een hele andere sfeer ontstaat in je interieur. De lente moet je echt vieren!

Met pasen kun je er natuurlijk voor kiezen je tafel nog extra aan te kleden met eieren,kipjes etc. En mocht je gasten krijgen dan heeft Jysk ook super leuke bijzettafeltjes en trolleys om je paasversiering op kwijt te kunnen tijdens bijv. het eten. Ik zelf koos voor trolley Radbjerg . Deze zou zo als designer item doorkunnen! De trolley is mooi wit en heeft een scandinavische uitstraling. Super leuk om zo langs je tafel te schuiven of om in je keuken neer te zetten.

Heerlijk dat ik nu nog lekker lang kan genieten van mijn paastafel, en sommige items het hele seizoen kan gebruiken om mee te stylen!

Liefs,

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Jysk, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. Tafelzeil,placemats,vachtje,kussen,schaaltjes, trolley  en het kleine vaasje zijn alle verkrijgbaar bij Jysk.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.