Giveaways Trends

Een fruitige give-away

Door al die mooie dagen, heb ik dat zomergevoel al helemaal te pakken. Jij ook?  In mijn interieur heb ik inmiddels aardig wat kleur toegevoegd en ik ben ineens dol op fruity items! Je weet wel, accessoires met o.a. meloentjes, citroentjes en ananasjes. Deze zijn nu ook helemaal de trend. De laatste weken haal ik elke week wel weer iets nieuws in huis om mijn interieur, maar ook buiten mee op te fleuren.Ja ik ben nogal trendgevoelig.

Één van mijn favoriete woonmerken blijft toch wel Ferm Living ,juist ook omdat Ferm Living altijd zo fijn meedoet aan de laatste trends. Ferm living is scandinavisch maar durft vaak wel te spelen met kleur. Zo vond ik van dit Deense designer merk ook een fruity item! Het Fuiticana Pineapple plaid. Dit leuke plaid komt eigenlijk uit de collectie van Ferm Living Kids, maar Kids design is natuurlijk ook leuk voor grote mensen!

 

 

Het dekentje van 100% katoen, heeft een leuke afbeelding van een ananas en is uitgevoerd in de kleuren roze en geel. Lekker zomers dus. Een plaid in de zomer denk je misschien? Maar je kunt een plaid ook gewoon als accessoire gebruiken, hang hem bijvoorbeeld leuk over je stoel heen voor een zomerse sfeer in je woon of eetkamer. En ‘s avonds neem je hem heerlijk mee naar buiten, om zo langer te genieten van de mooie zomeravonden. Ik zie mezelf al wel zitten op mijn palletbank onder dit leuke plaid.

De Fruiticana collectie van Ferm Living heeft naast dit pineapple plaid ook nog items met een peer of een aardbei erop. Maar de ananas is toch echt mijn absolute favoriet. Roze en geel matcht erg leuk in mijn interieur en de vorm van de ananas is lekker speels.Nog leuker is dat ik ook één van jullie blij mag maken met dit Fruiticana Pineapple plaid. Op mijn instagram account kun je zien wat je hiervoor moet doen!

Liefs,

Inmiddels is deze winactie gesloten,  gefeliciteerd @byloez jij wint dit leuke pineapple plaid van Ferm Living! Deze past vast en zeker leuk in jouw interieur. 

 

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Wauwie wat vind ik deze plaid tof!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.