Interior & Styling

Voorjaarstinten in keramiek

De lente is begonnen, jawel! Voorjaar betekend ook nieuwe voorjaarstinten in huis. In mijn vorige blog las je al over de nieuwe trendkleuren van dit jaar. Maar ook met accessoires kun je de lente in huis halen. Denk aan pasteltinten, geel, bloemen, planten, rotan,bamboe etc. In de voorjaarscollecties zien we vaker pasteltinten terug dan in andere collecties en daarentegen ik natuurlijk heel blij mee, dat snap je wel. Want ik kan simpelweg niet zonder pasteltinten in mijn interieur. Ik probeer elke keer voor wat stoerder te gaan, maar pasteltinten weten toch altijd mijn hart te veroveren.

Ik ontdekte een tijdje terug ook de nieuwe collectie potjes en bakjes van Atelier W. , ik kende Atelier W. al van de mooie kaarsenhouders en keramiek beeldjes. Maar nu zitten er dus super lieve schattige bakjes in het assortiment van deze webwinkel. Toen ik iets mocht uitzoeken uit deze collectie was ik dan ook blij verrast. En ik kan je zeggen ook deze bakjes hebben mijn hart veroverd. Niet alleen omdat ze pastelkleurig zijn maar ook door hun mooie unieke design.

Ik ging voor de mooie voorjaarstinten roze, oudroze, nude & terra. De bakjes zijn echt super schattig van formaat, waardoor je ze ook makkelijk kwijt kan op bijv. je keukenplank of vensterbank. Ik vind het het leukste om ze in een groepje te zetten. Ze geven mij in elk geval het echte lente gevoel. Je kan de bakjes eventueel ook vullen met een mini plantje. Dit ben ik nog van plan om te gaan proberen.

Voor nu staan ze nog even te pronken zonder plantje. De bakjes zijn aan de onderkant soms even mooi als van boven. Je ziet echt dat er werk zit in deze bakjes, zoveel mooie details. De kleurtjes die ik koos zijn lekker fris en passen bij het voorjaar. Maar ze zijn er ook nog in vele andere tinten. Ik ben zeer enthousiast over het werk van Atelier W. , de webwinkel is dan ook zeker een kijkje waard! Ook een orgineel kadootje voor bijv. moederdag.

Houd jij van unieke items in huis? Ik houd zelf van een mix van design en budgetitems. Hiermee houd ik het betaalbaar en wil ik andere laten zien dat je design & budgetvriendelijke items prima kan combinen. Deze lente ga ik in elk geval voor tinten als deze gecombineerd met hier en daar wat oker en vooral ook veel plantjes. Dus je zult deze leuke bakjes zeker nog terug gaan zien met wat groen erin. Houd mijn instagram account in de gaten om niks te missen.

Liefs,

*Deze blogpost bevat gesponsorde producten, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.