Trends

Een feestje met het horizontal wear van SNURK

Dat ik naast interieur ook van fashion houd was misschien al bekend, en alles mixen en matchen vind ik nog veel leuker! Ik vind het erg leuk om printjes en kleurtjes te combineren. Vaak zie ik dat veel dingen uit mijn kleding weer terug komen in interieur en andersom. Opzoek naar toffe items kwam ik het leuke horizontal wear tegen van SNURK. Het merk SNURK bedding heeft super leuk beddengoed en kussens met te gekke printjes maar dus ook hele leuke pyjama’s ,of dus ook wel beter gezegd horizontal wear!

De printjes zijn echt helemaal mijn stijl! Zo zijn er naast mijn favoriet de croissant, ook shorts, t-shirts en tanktops te vinden met bijvoorbeeld bananen, ijsjes of popcorn. En niet alleen de leuke opvallende printjes zijn fijn, deze pyjama zit ook nog eens heerlijk zacht. Zo word naar bed gaan, en opstaan een waar feestje. Met mijn croissant pyjama krijg ik ‘s ochtends ook meteen zin in een ontbijtje.

 

Helemaal happy word ik van items zoals deze. Het horizontal wear houd je op een zondag het liefst de hele dag aan. En het is ook geen schaamte om in deze pyjama over de camping te lopen of de deur open te doen voor onverwachts bezoek. Het is echt een pyjama die gezien mag worden. Ze zijn er trouwens ook voor heren en kinderen, zo word een avondje bankhangen met de familie nog leuker! Of wat dacht je van een filmavond in je popcorn pyjama, helemaal te gek toch. SNURK heeft steeds weer nieuwe leuke prints voor in huis maar dus ook om te dragen. Ik ben erg benieuwd voor welke SNURK jij zou gaan, en blijf jij dan net als mij ook het liefste de hele dag in je pyjama?

Zoals SNURK zegt ‘Let’s celebrate the art of doing nothing’

Liefs,

 

* Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met SNURK bedding, op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.