Giveaways

Wandkleedje van bymenne

Hallo lieve volgers,

Ik heb weer een super leuke give away voor jullie. Kennen jullie ze al die leuke wandkleedjes? Ik zie ze steeds vaker en het is dan ook een echte trend geworden inmiddels.Waar ik de wandhanger eerst alleen in vooral botanische interieurs tegenkwam, lijkt het alsof de hanger inmiddels zijn plekje heeft gevonden in diverse interieurstijlen.

Scrollend door instagram ontdekte ik de handgeweven wandkleedjes van bymenne. Erg leuk is dat geen enkele van deze wandhangers hetzelfde is! In kleur en patroon word eindeloos gevarieerd. Inmiddels heb ik zelf een mooi wandkleedje van bymenne in huis in de kleuren roze en okergeel.Dit zijn mijn favoriete kleuren op het moment, dus daar vind ik zeker een leuk plekje voor.

img_20161101_140212

Jij maakt ook kans op zo’n leuke handgeweven hanger. Het wandkleedje word speciaal voor jou gemaakt als je deze give away wint.En dan ook nog in jouw eigen favoriete kleuren.,dus houd jij niet van roze en okergeel dan is dat geen probleem.Wie weet doe jij straks ook mee aan deze trend. Hoe je meedoet lees je hieronder.

1.Volg bymenne en mij op Instagram.

2. Repost de instagram foto en tag ons hierin.

3.Gebruik #mijnhuisjebymenne

Zorg ervoor dat je profiel openbaar staat, de winnaar word op vrijdag 11-11 bekend gemaakt.

Succes.

img_20161101_140736

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.