Interior & Styling

Een warm hersft plaid

Het seizoen gaat bijna over in de herfst, krijg jij daar ook de kriebels van? Nou ik wel, ‘s avonds kom je weer in een donker huis thuis en nog even en dan gaan we ook weer in het donker van huis. Tijd dus om het binnen extra gezellig te maken. Wist je dat oktober ook de woonmaand is ? Tijd dus om de boel weer eens knus en cozy te maken voor de komende periode.

Een accesoire dat voor mij niet mag ontbreken in de koude periode is een lekker warm plaid. ‘ S avonds op de bank is er niks fijner dan lekker wegkruipen onder een dekentje. Opzoek naar een mooi plaid kwam ik uit bij de Muuto Loom Throw deken Deze deken ontworpen door Simon Key Bertman is heerlijk groot. Zo kun je hier dus heerlijk onder wegkruipen, maar ook is het een echt accesoire voor je interieur. De deken van 100% katoen pluist niet, en staat super leuk over de bank, een stoel en straks in de winter leg ik hem denk ik op bed!

De deken bestaat uit verschillende tinten en vlakken.Hierdoor is de deken elke keer weer anders. Je kunt namelijk spelen met donkere of lichte kleuren. Door het geometrische patroon zorgt  Muuto er weer voor dat dit plaid erg leuk past binnen een scandinavisch interieur. Maar hij zal ook niet misstaan in andere interieurs! Zelf koos ik voor het groene plaid maar er zijn nog meer kleuren van dit plaid te vinden en natuurlijk een hoop andere leuke design kleden


De kleur van de deken matcht perfect met mijn earlydew muur. Hierdoor past hij prima bij de rest van mijn accesoires. Door dus eigenlijk accesoires aan te passen aan het seizoen creër je weer een andere look. De basis blijft hetzelfde maar een accesoire als bijv. dit plaid geeft meteen een meer cozy sfeer. Als extra combineer ik hem in deze stoel graag met een bontje. Ik ben blij met mijn nieuwe deken! De herfst kan beginnen.

Liefs,

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.