Giveaways

Win een tuinbankje van Jysk

Zoals jullie in mijn vorige blogpost hebben kunnen lezen, is onze tuin eindelijk af. En ben ik begonnen met het stylen van de tuin. In de zomer is er toch niks fijner dan met mooi weer in de tuin zitten, dus probeer ik onze tuin ook een leuke sfeer te geven zodat je buiten ook echt gezellig zit! Ik ga voor basic kleuren en pastels, net als binnen. Opzoek naar leuke tuin spullen ondekte ik dat Jysk een ruime keuze heeft aan tuin meubels en accesoires.

Ik stylde hiermee een hoekje in de tuin!

img_20170625_144131_343

img_20170620_204217_263

img_20170625_144024_284

 

Ideaal voor in de tuin , vond ik tuinbankje Hallkevad. Dit bankje is slechts 1 meter lang waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen, hierdoor kan ik steeds nieuwe zithoekjes creëren in de tuin en is dit bankje ook super handig als extra zitplek naast je tafel. Samen met de leuke zwart witte kussens Jordskolm, is het echt een basic bankje! En zo mix ik de scandinavische sfeer tussen mijn tropische planten door. Wat vind jij hiervan? Jysk heeft gelukkig ook leuke pastelkleurige items waaronder het heerlijke plaid Gulaks , lekker warm voor lange avonden in de tuin! Zo ben ik helemaal tevreden met weer een leuk hoekje in de tuin.

img_20170625_144330_014

En weet je wat zo leuk is? Namens Jysk mag ik nog iemand blij maken met tuinbank Hallkevad. Met de ideale afmeting van 1 meter past deze in elke tuin of op het balkon! Ik ben benieuwd hoe jij hem zou stylen.

Hoe doe je mee?

1.Volg Jysk en mij op Instagram.

2. Laat een reactie achter onder de Instagrampost ( van 25juni ) waarom jij dit bankje wilt winnen

Op zondag 2 juli word de winnaar bekend gemaakt.

Een reactie onder deze blogpost zou leuk zijn.

Liefs,

Deze blogpost en give away is tot stand gekomen in samenwerking met Jysk. Op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review.

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

13 Comments

 1. Oh ik hou van de Scandinavische stijl! Vanaf september gaan wij in een boshuis wonen, we hebben dus super veel plek om het huis heen om geweldige zithoeken te maken. Zon bankje is een heel mooi begin <3

 2. Wat een leuk bankje en ook de plaid vind ik super leuk! Wat mag jij blij zijn met zo’n afgestylde tuin

 3. Wat een leuk hoekje zo in de tuin, de style van binnen doortrekken naar buiten, super! Fijn dat je een bankje aan iemand anders kan weggeven, ik doe graag mee!

 4. Op dit moment ben ik nog bezig om het terras te stylen en een beetje mijn draai hierin te vinden maar met dit te gekke bankje zou dat helemaal goed komen! Zeker aangezien ons terras niet zo heel groot is kan ik deze wel een leuk plekje geven :).

 5. Wat super dat jullie tuin af is, nu genieten☀️. Super mooi aangekleed met. oa het bankje van Jysk

 6. Heel leuk&mooi! Over 2 maand gaan we trouwen&samenwonen, dit bankje gaat perfect bij het huis passen waar nu nog héél hard in geklust moet worden. We duimen:)

 7. Jessica Vlasblom says:

  Heerlijke tuin zeg en superleuk ingericht. Ook leuk dat je steeds andere hoekjes kan creeeren met de spullen van Jysknl. ♡

 8. Cindy Sanders/ Kidsbrandrep says:

  Wat een gaaf bankje!! Helemaal mijn stijl. Ook wij hebben net de tuin gedaan met zo’n hippe overkapping waar je lekker in kan zitten. Maar ook de voortuin kunnen we nog leuk aankleden. Genoeg leuke plekjes dus. De tuin hebben we nu in monochrome stijl en aan de voorkant veel wit (voordeur, kozijnen enz.) dus het bankje past perfect bij ons huis 🙂

 9. Wat een supermooi bankje!♥

 10. Wat fijn voor je dat het stylen is begonnen!! Ik ken dat gevoel en ben nu net een maand klaar met se tuin, leuk om kussens, planten en bloempotten toe te kunnen voegen! Dit bankje zou geweldig zijn aangezien ik nog 1 saaie muur over heb en de combinatie met de muurposter (leuke tip!!) daar mooi zou uitkomen! Ik ga duimen..:-) liefs Daimy

 11. Alana (liefslaan) says:

  Wat een mooie foto’s!
  Graag maak ik ook kans op het bankje, heerlijk voor de zomeravonden. Met vrienden, hapjes en drankjes genieten van het mooie weer!

  Liefs,
  Laan (@liefslaan)

 12. Mooi mooi mooi

 13. Mooi bankje! Zou super leuk zijn als ik net zo’n bankje van jysk zou winnen….. past in mijn tuin ook zeker wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.