Giveaways

Win een Ferm Living Christmas Calendar!

Nog even en dan is het december, de maand waarin we gezellig de feestdagen vieren en 2017 alweer gaan afsluiten. Mijn favoriete feestdagen zijn toch echt wel de kerstdagen! Nog even en dan is het weer zover, begin december mogen we de kerstboom weer zetten en ons huis versieren net de leukste accessoires. Stiekem heb ik al wat accesoires in huis gehaald. En één van mijn favoriete accessoires voor deze decembermaand mag ik ook weggeven! Hoe leuk is dat! Ik heb het over de Ferm Living Christmas Calendar. Met deze hippe kalender, kan het aftellen naar de kerstdagen meteen al feestelijk beginnen.

Echt leuke december kalenders had ik nog nooit eerder gezien, ja zelfgemaakte kom ik zat tegen op Pinterest. Maar vooral rond deze tijd heb ik het erg druk en dus echt geen tijd om iets te gaan maken. Toen ik deze kalender tegenkwam was ik dus ook blij verrast, want hoewel ik niet echt aan grote kerstcadeaus doe vind ik het wel erg leuk om af te tellen naar mijn favoriete feestdagen! En voor een klein cadeautje is zat ruimte in deze kalender..

De katoenen kalender heeft 24 kleine vakjes, hierin kun je dus je kleine cadeautjes kwijt of leuke kerstaccessoires. Naast dat deze kalender dus handig is, is hij ook nog eens super gezellig om naar te kijken. De grijze kleur van de kalender past volgensmij bij iedereen wel in huis. En door het leren koord hang je hem makkelijk op. Zie jij hem al hangen? Samen met mijn andere design accessoires vind ik het in elk geval een super mooi accessoire voor de komende decembermaand. Voor de foto’s hing ik hem stiekem al even op, maar natuurlijk gaat hij ook bij mij tot 1 december nog even in de kast.

Namens MisterDesign mag ik iemand blij maken met deze leuke kalender uit de
Ferm Living Kerst collectie.
Design cadeaus zijn natuurlijk altijd leuk om weg te geven!

Wat moet je hiervoor doen? 

1. Volg mij en MisterDesign op Instagram.

2. Laat onder de Instagrampost weten waarom je wilt winnen en tag 2 anderen die dit ook leuk zullen vinden.

3. Een reactie op deze blogpost zou leuk zijn.

De winnaar word op maandag 27 november bekend gemaakt,zodat ze kalender nog voor 1 december bij de winnaar thuis is!

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign,  op mijn blog geef ik altijd een eerlijke review. 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

13 Comments

 1. O, wat zou ik die graag winnen!
  Vorig jaar knutselde ik zelf een kalender in elkaar… Meer hierover kun je op mijn blogje lezen: http://mamasoet.blogspot.be/2016/11/aftellen-naar-kerstmis-onze-eigen.html?m=0
  Oelalaaaaa, wat zou ik dit graag winnen… op 24/12 ben ik jarig… wat zou dat een fijn geschenkje zijn!!!
  Spannend, zeg!

 2. Vroeger, toen ik kind was, vond ik adventskalenders altijd erg leuk. Iedere dag één chocolaatje achter het deurtje vandaan halen. Wat leuk om zo af te tellen tot de feestdagen. Deze Christmas Calender is helemaal van deze tijd en wat lijkt het me leuk om mijn zoontje iedere dag in december te verrassen met iets leuks!

 3. Sjantietop says:

  Oeh wat tof!! Hier worden mijn meiden heel blij van! En ik zelf stiekem ook natuurlijk

 4. Ik was nog op zoek naar een mooie kerstposter voor aan de muur, maar dit is veel leuker!! Voor deze gave adventskalender heb ik wel een plekje .

 5. Jaa, deze leukerd is heel erg welkom bij ons in huis! Zullen de kindjes ook super leuk vinden!

 6. Als kind maakte ik vaak zelf mijn aftelkalemders. Zo noemde ik ze. Fijne tijd van het jaar, toeleven naar het feest van Het licht! Mooie foto en mooie compositie!

 7. Ik zou deze prachtige kalender heel graag willen winnen!!
  Wat zou hij ongelofelijk shinnen in onze woonkamer!!

 8. Wat staat hij supermooi in jouw huisje! Ik weet zeker dat hij bij ons ook mooi zal staan! De magie van het uitpakken van de cadeautjes is mij altijd bijgebleven! Als ik hem win ga ik samen met mijn dochter cadeautjes maken om hem mee te vullen en daarna uit te pakken! Het mooie aan het ontwerp is dat hij tijdloos is! Ik kan hem nog jaren gebruiken!

 9. Simone Biemond says:

  O wat leuk zeg! Ik doe graag mee

 10. Marianne Scholten. says:

  Wat een gezellige kalender om zelf creatief mee aan de slag te gaan. Ik ben dol op kleine verrassingen. Ik denk dat ik iedereen binnen dit gezin een paar vakjes laat vullen.

 11. Wat een leuke calender ik doe zeker mee!!! En kerst is ook 1 van mij favoriete feest dagen dus hoop dat ik win

 12. Theesnorkel says:

  Leuk zeg deze kalender! Ik ga een gokje wagen op Instagram!

 13. Mooie gave Calender…zou ik graag willen winnen voor mijn kids Joy en Jamie…om ons nieuwe appartementje mooi aan te kunnen kleden voor de komende feestdagen ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.