Interior & Styling

Een zacht plaid voor een winters gevoel

We gaan alweer richting de kerstdagen, de kerstboom mag weer in huis gehaald worden en de lampjes mogen aan. Vanaf de bank kijken naar zo’n mooie boom, of lekker dineren aan tafel. Kerst ik ben er dol op. Heerlijk die sfeer van kerstspulletjes en kitsch items. Maar graag ga ik in de winter ook altijd wel voor een aantal items die een winterse sfeer in huis geven, maar niet persee echt voor de kerst zijn. Zo kan ik er langer van genieten.

Toen ookinhetpaars mij vroeg of ik een plaid wou uitzoeken, was ik dan ook erg blij. Want wie wil er nou niet lekker op de bank zitten onder een warme deken. Maar de plaids van ookinhetpaars zijn meer dan alleen warm en zacht. Het zijn namelijk echte leuke items voor in je interieur!


Ik koos voor een plaid van John Hanly, hier viel meteen mijn oog op. De kleuren groen en roze ( mijn favoriete tinten samen ) passen super leuk in mijn interieur. Het b plaid heeft een ruitpatroon, wat echt helemaal van nu is. We zien de ruit veel in kleding, maar ook in je interieur is het een echte musthave. Doordat het een wollen plaid is , is hij heerlijk zacht en warm voor de winter. Maar door zijn mooie kleurcombinaties staat hij dus ook gewoon leuk over je stoel,  bankje .. noem maar op.

 

 

Met dit plaid heb je dus een winters item van nu. En ook meteen een beetje dat kerstgevoel,want er zit een klein streepje rood in de deken. En als ik aan kerst denk, denk ik toch aan rood. Maar dan gecombineerd met kleuren van nu! Ik geloof dat ik de winter prima door ga komen met dit plaid. Het is echt een uitblinker in de rest van mijn verzameling.Heerlijk die
wollen plaids!

Liefs,

 

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Ookinhetpaars

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.