Interior & Styling

Zacht,roze & handgemaakt

In huis ga ik graag voor toevoeging van wat kleur. Maar het moet wel stylish verantwoord blijven. Want een interieurliefhebber als ik denkt echt overal over na. Als er iets nieuws in huis komt is het wel belangrijk dat het past bij de rest. Hoe leuk is het als mooie handgemaakte items, die je vaak in naturel kleuren te vinden zijn er ook gewoon zijn in kleur. Zo ontdekte ik de kleden van Suhki en viel voor het wel bekende
Beni Ouarain kleed met een vleugje roze! Ja roze!  De Marokkaanse Beni Ouarain vloerkleden die je bij Suhki kunt vinden, zijn handgemaakt van 100% zacht en ongeverfd schapenwol. Hierdoor is het kleed heerlijk zacht onder je voeten maar heeft hij ook een luxe uitstraling. Nou had ik voor zwart wit kunnen gaan. Maar design word nog leuker in kleur vind ik zelf. Dus koos ik voor de combinatie wit & roze. En dit past natuurlijk perfect in mijn huisje. Dus ik zeg welkom nieuw item!

 

Suhki verkoopt handgemaakte kleden direct van de maakster. Hierdoor duurt het even voordat je het kleed in huis hebt. Maar geloof me het is het wachten waard. De Beni Ouarain waar ik voor ging word gemaakt volgens de eeuwenoude traditie en is dus echt vakmanschap. Met een vloerkleed als deze in je interieur heb je echt een item waar een verhaal achter zit. En kun je na het wachten dus heel lang genieten van een vloerkleed van kwaliteit. Naast Marokkaanse kleden heeft Suhki ook handgemaakte kleden uit Nepal, Turkije en India.Ze komen direct van de maakster, dus je weet hierdoor dat de kleden worden gemaakt onder goede werkomstandigheden en voor een goed salaris.

Leuk weetje : Suhki betekend in Nepal “blij”

Waarom ik voor het Marokkaanse kleed ging? Dat had te maken met het mooie geometrische patroon. Wat ik weer mooi kan combineren met mijn scandinavische interieur. Leuk om te zien dat patronen als deze door de eeuwen heen nog steeds hip en tijdloos zijn! 

Momenteel heb ik het vloerkleed even in de woonkamer liggen, maar ik koos voor het rechthoekige kleed zodat hij ook fijn naast mijn bed kan liggen. Zo heb ik nooit meer koude voetjes bij het opstaan. Want ja een vloerkleed heeft natuurlijk naast dat het sfeer geeft ook nog een functie! Een vloerkleed kan er echt voor zorgen dat de sfeer in je ruimte anders word, en ik vind het zelf ook een warmere uitstraling geven dan een kale vloer. En ga je voor kleur net als ik dan maak je meteen een statement in je interieur. Oftewel zacht,roze & handgemaakt!

 

Liefs,

 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

  1. Hi Amanda,

    Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je zo blij bent met het kleed, het staat echt geweldig! Mooi uitgekozen met het roze patroon 🙂

    Groetjes,
    Marieke van Sukhi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.