Trends

Zomer *vanmariel

Deze week ontving ik een super leuk pakketje op de deurmat van vanmariel.

..met hele leuke items! Ik kende vanmariel al via instagram en zie ook regelmatig leuke woonaccesoires van deze shop voorbij komen.

vanmariel staat voor basic , eigenwijs en stoer.Dit vind je terug in de kleuren van de producten die veelal in stoer zwart en wit zijn te vinden. De leuke teksten en prints die je terugvind op bijv.de kaarten en posters zorgen voor een eigenwijs karakter.

In mijn pakketje zaten ook een aantal leuke kaarten.

        IMG_20150626_225032     IMG_20150626_224558

Ik heb er een aantal in mijn kaartenrek gehangen. En aan de woonketting met clips die je ook kunt vinden in haar shop en erg leuk is ter decoratie. Super grappig toch die ananas kaart!

Naast kaarten en woonaccesoires vind je in de shop van vanmariel ook giftwrapping ,stationery ,party stuff en zelfs bikini’s!

IMG_20150626_215358

Deze leuke kado zakjes met veertjes bijvoorbeeld! Ik ben dol op giftwrapping, zelf zou ik hier dan bijv.een echt veertje opplakken en deze leuke kaart toevoegen.Dan heb je een echt thema pakketje!

Mijn favoriet is toch wel de zomer kaart.Ik geloof dat ik me in een aantal van deze zinnetjes wel kan vinden,en volgensmij word het deze week dan ook eindelijk echt zomer! Heerlijk.

IMG_20150626_224531

Wil jij ook de zomer in met deze leuke items ? Met de code: Zomer2015 krijg je tot en met 5 juli maarliefst 15% korting!

Bestel nu in de shop vanmariel! 

Amanda

Blogger & Beheerder op mijn-huisje.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.